Tarifeye ek telefon almak istiyorum paketle beraber 60 tlyi geçmeyecek iyi bir oyun telefonu bulmam hayalperestlik mi olur acaba?(GM5 Plus demeyin sürümün işi bitince o da çöp olucak en az 3 yıl götürecek telefona ihtiyacım var)
Sürümün işi bitince çöp olucaksa iphone al dostum. Mantığın yanlış bi kereTarifeye ek telefon almak istiyorum paketle beraber 60 tlyi geçmeyecek iyi bir oyun telefonu bulmam hayalperestlik mi olur acaba?(GM5 Plus demeyin sürümün işi bitince o da çöp olucak en az 3 yıl götürecek telefona ihtiyacım var)
Farketmiyor ama birinci tercihim turkcell,yeni çıkabilecek telefonlarda olabilir.Sürümün işi bitince çöp olucaksa iphone al dostum. Mantığın yanlış bi kere
Diğer orta segment ve üst segment telefonlar gm5+ kadar güncelleme alamayacak. O zaman onlarda çöp
Hocam çöp olucak derken bildiğin gibi android sürümleri eskidikde telefonlarda kasma çoğu uygulamada uyumsuzluk vb. sorunlar ortaya çıkıyor ee ben bu marvel future fightı uzun soluklu oynamak istiyorumki şuanki şartlarda oyundaki her şeye sahip olman milyarlar harcasan dahi 2 3 ayını alır ben ise f2p oynuyorum bu şekilde ise yaklaşık 2 yılımı alacak ve bu sürede oyun boş durmayacak yeni şeyler çıkacak yani oyundaki serüven kolay kolay bitmeyecek 2 yıl sonra Netmarble oyunu bazı sürümlerde kullanılamaz hale getirilirse oynayamayacağım şuanda maddi durumum pek iyi değil yani 2 yıla telefon alabilecek miyim bilmiyorum o sebepten biraz inciğine cıncığına inmek istiyorum işin.Umarım anlatabilmişimdir.Hangi operatör ?
Fiyatı sana uygun cihazları getir olur olmaz diyelim.Farketmiyor ama birinci tercihim turkcell,yeni çıkabilecek telefonlarda olabilir.
Hocam çöp olucak derken bildiğin gibi android sürümleri eskidikde telefonlarda kasma çoğu uygulamada uyumsuzluk vb. sorunlar ortaya çıkıyor ee ben bu marvel future fightı uzun soluklu oynamak istiyorumki şuanki şartlarda oyundaki her şeye sahip olman milyarlar harcasan dahi 2 3 ayını alır ben ise f2p oynuyorum bu şekilde ise yaklaşık 2 yılımı alacak ve bu sürede oyun boş durmayacak yeni şeyler çıkacak yani oyundaki serüven kolay kolay bitmeyecek 2 yıl sonra Netmarble oyunu bazı sürümlerde kullanılamaz hale getirilirse oynayamayacağım şuanda maddi durumum pek iyi değil yani 2 yıla telefon alabilecek miyim bilmiyorum o sebepten biraz inciğine cıncığına inmek istiyorum işin.Umarım anlatabilmişimdir.
galaxy grand pirme ne küfür ederim ben o telefona geç o işiGalaxy Prime Grand düşünüyordumda galiba gm5 plus alıcam cidden ya onun dışında adam gibi teklif görmedim..
Ya bütce zorlamada sıkıntı yokta benim hat 1 yıldır boşu boşuna açık.Dondurmak sonradan geldi aklımıza onuda yapmadı peder hala.İnterneti kapattırıcaz pc biraz dandik internet ve ev telefonuna vereceğin parayı 1 yıl ayırsan 2. yılın yarısında yeni pc dizersin yani bencede gereksiz.Pederide internete ve ev telefonuna 85 tl ödüyorsun benim telefonum yok bilgisayar kötü bilgisayarı başka kullananda pek yok hem elektrikden tasarruf et hem 85 tl vereceğine 50 60 tl ver 25 tl cebine kalsın hemde benim telefon işim hallolmuş olsun ayağına felan gidiyorum biraz kafasızdır kendisi önüne altın yumurtayı koysan sahtedir lan bu diyip tekmeler yani o derece.O sebepten dolayı fiyatı pek yükseltmemeyi düşünüyorum.galaxy grand pirme ne küfür ederim ben o telefona geç o işi
--- Gönderi Güncellendi ---
başka yok mu uygun ? bütçe zorla az
yani ben pek o kafada değilim inşallahda olmam.Ancak yaklaşık 2 sene öncesini felan hatırlıyorum ben GPS'dan bir oyunu indirip rahatlıkla oynayabiliyorken neredeyse benim telefonumla aynı özellikte olan fakat android sürümü düşük olan bir arkadaşımın "Telefonunuzun sürümü bu oyunla uyumlu değildir." uyarısı almasından sonra aklıma kurdu düşürdü desem doğru olur.Bende öyle bir olay yaşamak istemiyorum.güncelleme olayına bu kadar çok takılmanızı anlamıyorum android 5.1 kullanıyorum istediğim oyunu oynuyorum uygulamalarda sorun yaşamıyorum güncelleme geliyor neymiş 6.0.1'den 6.0.2 oluyor güncelliyorsun değişen ney hiç birşey hissetmiyorsun bile şahsi fikrim donanımı ve yazılımı iyi bir telefon ilk aldığımda android 6 ile mi geldi 2 yıl hiç güncelleme almasa bile sıkıntı çıkarmaz firmalar bu konuda tamda istediklerini yaptılar insanlar telefonu son gelen güncellemeyi almadı diye kafayı yiyor yeni telefonum eskidi düşüncesine kapılıp yeni telefon almak istiyor![]()
Sürümü direk Googledan alıyor GM5 Plus Oreoyu yani 8i kesin alacak sıkıntı yapmaYa bütce zorlamada sıkıntı yokta benim hat 1 yıldır boşu boşuna açık.Dondurmak sonradan geldi aklımıza onuda yapmadı peder hala.İnterneti kapattırıcaz pc biraz dandik internet ve ev telefonuna vereceğin parayı 1 yıl ayırsan 2. yılın yarısında yeni pc dizersin yani bencede gereksiz.Pederide internete ve ev telefonuna 85 tl ödüyorsun benim telefonum yok bilgisayar kötü bilgisayarı başka kullananda pek yok hem elektrikden tasarruf et hem 85 tl vereceğine 50 60 tl ver 25 tl cebine kalsın hemde benim telefon işim hallolmuş olsun ayağına felan gidiyorum biraz kafasızdır kendisi önüne altın yumurtayı koysan sahtedir lan bu diyip tekmeler yani o derece.O sebepten dolayı fiyatı pek yükseltmemeyi düşünüyorum.
yani ben pek o kafada değilim inşallahda olmam.Ancak yaklaşık 2 sene öncesini felan hatırlıyorum ben GPS'dan bir oyunu indirip rahatlıkla oynayabiliyorken neredeyse benim telefonumla aynı özellikte olan fakat android sürümü düşük olan bir arkadaşımın "Telefonunuzun sürümü bu oyunla uyumlu değildir." uyarısı almasından sonra aklıma kurdu düşürdü desem doğru olur.Bende öyle bir olay yaşamak istemiyorum.
Birazda işletim sistemi devreye giriyor.Zira 2 gb ramli çoğu oyunu açıp 0 kasmayla oynadığım bir telefonda Marvel Future Fight'ı kasa kasa oynuyordum şuan ise 1 gb ramli Samsung Galaxy J2'de önceki telefonla kasma yaşadığım yerde kasma yaşamadan oynayabiliyorum.Ancak bu işletim sistemidir şu dur budur hiç bilgim yok ve doğrusunu söylemek gerekirse şu sıralarda pek onlara bakıp araştırmayı istemiyorum.Çünkü biraz tatile ve dinlenmeye ihtiyacım var.gücellemeden daha önemlisi sakın 1 gb ram telefon alma derim o telefona android 8 de yüklesen büyük ihtimalle kasacak ram en az 2 olmalı
İşlemci hızı felan olarak nasıl telefon uzun soluklu kullanımda iyi performans gösterir mi.Aşırıya kaçmadığı sürece ısınması pek problem değil.Birde sar değeri hakkında bilgi sahibi misin değilsen ben biraz araştıracağımda.Sürümü direk Googledan alıyor GM5 Plus Oreoyu yani 8i kesin alacak sıkıntı yapma
SD617 orta segmentte kalmış bir model bir de saf android olunca akıcı çalışıyor oyun oynatır ama biraz daha yukarı çık 625lere bak.Birazda işletim sistemi devreye giriyor.Zira 2 gb ramli çoğu oyunu açıp 0 kasmayla oynadığım bir telefonda Marvel Future Fight'ı kasa kasa oynuyordum şuan ise 1 gb ramli Samsung Galaxy J2'de önceki telefonla kasma yaşadığım yerde kasma yaşamadan oynayabiliyorum.Ancak bu işletim sistemidir şu dur budur hiç bilgim yok ve doğrusunu söylemek gerekirse şu sıralarda pek onlara bakıp araştırmayı istemiyorum.Çünkü biraz tatile ve dinlenmeye ihtiyacım var.
İşlemci hızı felan olarak nasıl telefon uzun soluklu kullanımda iyi performans gösterir mi.Aşırıya kaçmadığı sürece ısınması pek problem değil.Birde sar değeri hakkında bilgi sahibi misin değilsen ben biraz araştıracağımda.
Vodafonedan o fiyata onu alana kadar turkcellden iphone 6 felan almam daha mantıklı bence.Şuan iki arada bir derede kaldım açıkcası gm5'e çok eleştiri var sanırım biraz daha bekleyip gm6 plus alıcam..
iPhone 6Vodafonedan o fiyata onu alana kadar turkcellden iphone 6 felan almam daha mantıklı bence.Şuan iki arada bir derede kaldım açıkcası gm5'e çok eleştiri var sanırım biraz daha bekleyip gm6 plus alıcam..
Bencede daha iyi ancak nedense iphone beynimde daha sağlam bir yerde asusunda kalitesine laf yok ancak şuan için her ikisi de pahalı benim için ve galiba şu zamanlarda aradığım gibi bir telefonu istediğim fiyata bulmak hayalperestlik oluyor.En iyisi biraz beklemek gibi..iPhone 6
Zenfone 3. Bence iPhone 6dan daha iyi bir cihaz
Ben zenfone 3 ü ayda 60 lira taksitle vadafone dan almıştım çok da memnunum. Tamamen kendi paramla aldım ve beni hiç zorlamıyor. Kendi tarifeme ek 60 tl koyuyorum. Bütçe zorlamana gerek yok 55 50 tl taksitle de alabilirsin. Hem zenfone 3 oyun konusunda hiç sıkıntı çıkarmaz güncellik istiyorsan da android 8 i de büyük ihtimalle alır.Bencede daha iyi ancak nedense iphone beynimde daha sağlam bir yerde asusunda kalitesine laf yok ancak şuan için her ikisi de pahalı benim için ve galiba şu zamanlarda aradığım gibi bir telefonu istediğim fiyata bulmak hayalperestlik oluyor.En iyisi biraz beklemek gibi..
Şuan işe girmeyi düşünmüyorum yaz tatilsiz bir yıldan sonra biraz dinlenmeye ihtiyacım var kışa doğruda ameliyata gireceğim ve yaklaşık 2 ay belki daha fazla hareket etmemem gerekecek yani bu şartlar altında ailemi pek zorlayamam açıkcası.Ben zenfone 3 ü ayda 60 lira taksitle vadafone dan almıştım çok da memnunum. Tamamen kendi paramla aldım ve beni hiç zorlamıyor. Kendi tarifeme ek 60 tl koyuyorum. Bütçe zorlamana gerek yok 55 50 tl taksitle de alabilirsin. Hem zenfone 3 oyun konusunda hiç sıkıntı çıkarmaz güncellik istiyorsan da android 8 i de büyük ihtimalle alır.
Maddi durumunuz sıkışıksa sizinde dediğiniz gibi biraz daha beklemeniz en mantıklısı.Şuan işe girmeyi düşünmüyorum yaz tatilsiz bir yıldan sonra biraz dinlenmeye ihtiyacım var kışa doğruda ameliyata gireceğim ve yaklaşık 2 ay belki daha fazla hareket etmemem gerekecek yani bu şartlar altında ailemi pek zorlayamam açıkcası.