metin06ank
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
5 dk önce 1mb sınırsız tarifemden net limitsiz tarifesine geçtim bu ttneti son denemem 6 senedir ttnet kullanıyorum ttnet bu sefer adam gibi hizmet vermez ise kablo nete geçicem. şu anda Pardus sunucularından dosya çekerken 7mb hız görebildim saat 17:40, gece 8mb tam görebilirim diye düşünüyorum fakat 60ms ping oranı var ki ben sabahtan akşama kadar kod yazan biriyim ve akşamları online oyun oynamaktan büyük zevk alıyorum kafamı dağıtıyorum ve bu ping olayı benim için çok önemli heleki yurt dışı sunucularında oynuyorum bu ping değeri 5 e katlıyor
1mb sınırsız kullanırken ping değerim 20-25 ms idi şimdi çok berbat şekilde 60 ms gördüm 8mb hız varken 60ms ping değeri çok yanlış 1mb interneti ben daha verimli kullanabiliyordum... ttnetdestek'ten cevap bekliyorum gerekli bilgileri gönderebilirim.
1mb sınırsız kullanırken ping değerim 20-25 ms idi şimdi çok berbat şekilde 60 ms gördüm 8mb hız varken 60ms ping değeri çok yanlış 1mb interneti ben daha verimli kullanabiliyordum... ttnetdestek'ten cevap bekliyorum gerekli bilgileri gönderebilirim.