Tarife Değişikliği ve Hız Problemi

JustBeKinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.8 mbps'ye kadar net limitsiz paketini kullanıyordum.Dün gece 16 mbps'ye kadar ADSL 2+ tarifesine geçtim.Benim problemim şu.Önceki tarifemde premium hesaplarımla indirme yaparken download hızım 700-1100 arası değişiyordu.Modemime gelen down hızı da 7996 KB idi.Şimdi modemime gelen download hızı 16379 KB olmasına rağmen downloadım 1.5 mb'ı geçmiyor.Geçmediği gibi 1.3-1.5 arası gidip geliyor hep.Arada 1.8 gördüm 1 kere.Speedtestte 12.11 mb çıkıyor.Sorun sınır değerlerinde ve kablolarda mı ? TTNet'in twitterdaki destek sayfasına yazdım.Dönüş yapacağız dediler ama hiçbir cevap yok.

2qisig6.jpg

Bu da şimdiki hâli :

xp4lmf.jpg

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

JustBeKinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

TTNet'ten geri dönüş yaptılar.Sorunum downstream sınırından kaynaklandığını biliyordum.Hızımı 14 mbps'e sabitlediler.Yine olmadı.Santralden kontrol edip, eğer yapabilecek bir şey varsa yapacaklarmış ya da port değişikliği dedi.Sorunum hala çözülmese de telefondaki beyin ilgi ve alakası gerçekten iyiydi.Yok modemi kapatın, resetleyin, 5 saniye bekleyin gibisinden hiçbir şey söylemedi.Modeminiz açık kalsın, çözülmediği takdirde yarın geri dönüş yaparız dedi.