- Reaksiyon puanı
- 13,063
Geçtiğimiz günlerde kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilen Tanju Özcan. Bugün alınnan oy birliği kararı ile (Yani disiplin kurulundaki herkes evet oyu vermiş aykırı oy çıkmamış.) 1 yıllığına CHP üyeliğinden ihraç edilmiş. İşin özü CHP'den tamamen ihraç edip başımıza belada etmeyelim CHP'de tutupda başımıza bela etmeyelim diyerek 1 yıllığına partiden ihraç etmişler. Sen partiden istifa et moduna girmişler resmen Tanju Özcan için... Yarın öbürgün başka partiye giderse bakın görün o haindi davayı sattıda diyebilmek için. ( Bu sayede Tanju Özcan Muharrem İnce veya Ümit Özdağ ilede görüşemez onlarla çalışamaz oldu.)
Bu karar ile Bolu belediyesi artık CHP'li bir belediye değil !
CHP içerisinde ne işler oluyor en ufak bir eleştiri bile yok iken Tanju Özcan'ın ihraç gerekçesi şu şekilde
Not: Cezanın bu yüzden verilmediğini. Kemal Kılıçdaroğlu'nu biraz eleştirdiği aday olacaksan ol olmayacaksan ben olurum demesi ve HDP'ye sert açıklamalar yapmasının yattığını bilmeyen yoktur. HDP resmen Bolu Belediye başkanını yedi bana göre siyaseten.
www.ensonhaber.com
Bu karar ile Bolu belediyesi artık CHP'li bir belediye değil !
CHP içerisinde ne işler oluyor en ufak bir eleştiri bile yok iken Tanju Özcan'ın ihraç gerekçesi şu şekilde

Not: Cezanın bu yüzden verilmediğini. Kemal Kılıçdaroğlu'nu biraz eleştirdiği aday olacaksan ol olmayacaksan ben olurum demesi ve HDP'ye sert açıklamalar yapmasının yattığını bilmeyen yoktur. HDP resmen Bolu Belediye başkanını yedi bana göre siyaseten.

Tanju Özcan'a 1 yıl geçici ihraç kararı verildi
CHP Yüksek Disiplin Kurulu, oy birliği ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 1 yıl geçici olarak CHP üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi.