Tango ile PC'den Android'li Telefonla görüntülü bedava konuşabilirmiyim?

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Ben Tango programını PC ve androidli telefonum için indirdim. Tanıdıklarımın androidli telefonlarınada bu programı yükleyip ücretsiz konuşabilirmiyim? bunun internet kotası telefona ve bilgisayara ne kadar yansıyor? Birde telefonun arka planında çalışıyormu?Şarjı çabuk bitmemesi için. Skype ile aralarında ne fark var? Google da raştırdım herkes tangoyu tavsiye ediyor. Cevabınızı bekliyorum...

http://www.tango.me/

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ses jakştesş yüksekse ve çok konuşursanız kotada gözle görüşür bir fark oluşabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl olacak bi yardımcı olun abim kod felan ben PC'ye indirdim olmuyo lütfen yaaa:cursing::hammer::helpsmilie::angry::huh:

:D

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
tangodan iphone konuşmuştum arkadaşla ama ne kadar yediğini bilmiyorum internet,arka plan durduran pro lar var indir teline

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Tango da biz becerememştik fakat oovoo da aynı işi yapıyo sen pc de tam ekran yapabiliyosun oda telefondan gayet rahat konuşabiliyor..

2 sene boyunca biz böyle konuştuk yurt dışındaki sözlümle off off ayrıldık yine aklıma gelidi :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tango pc de yuklu ve telefonunda yuklu olan bi arkadasla görüntülü konuştuk bu konuşma kaydolur mu ayrıca pc de yuklu olan tangonun profıl resmi ve dıger ayarlarını nasıl görebiliriz görüşmedeki bi ani ya da ilk anı profil resmi olarak kaydeder mi bu program

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tangoyu bilgisyara yukledm karsi tarfinda telefenunda var ama benim sesim onlara gitmiyo nasil gidecek bi yardimci olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var çözüm bulduysanız paylaşır mısınız