Tango Hesabı Doğrulanmadı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tangonun icadından beri kullandığım uygulama şimdi doğrulanmıyor. Yeni G2 aldım kurdum, doğrulama kodu göndermiyor. Whatsapp da Viber de doğruluyor ama Tango doğrulamıyor.

Sebebini bilen, başına gelen varsa lütfen yardımcı olun. Teşekkürler..

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
g2 ile alakalı değil bende s4 var 4.2 de olmadı güncelledim 4.2.bilmemne yine olmadı servise gönderdim pil arızası için 4.3 güncellediler yine gelmedi hala gelmiyor :) arkta s3 var onada gelmiyor bir türlü sony kullanan bir arkadaşımda nasıl olduysa geldi ama oda randıman alamıyor on saatte falan msj gidip geliyor diye

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
g2 ile alakalı değil bende s4 var 4.2 de olmadı güncelledim 4.2.bilmemne yine olmadı servise gönderdim pil arızası için 4.3 güncellediler yine gelmedi hala gelmiyor :) arkta s3 var onada gelmiyor bir türlü sony kullanan bir arkadaşımda nasıl olduysa geldi ama oda randıman alamıyor on saatte falan msj gidip geliyor diye

Evet telefonla alakalı değil. Başka bir G2'de doğruladık. Doğruladığımız Turkcell, Benim hattım avea ama daha önce defalarca doğrulanan numaram bu kez doğrulanmıyor. Ne saçma bir iştir anlamadım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Doğruladılar sonunda. Bir mail attım halloldu. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Onların Allah cezasını vermesin. Tango'nun da içine ettiler zaten.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ayarlarda eğer doğrulama olmuyorsa diye tangonun destek linkini veriyor. Ona girip oradan da sorunla ilgili form dolduruyorsunuz.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende hiç doğrulama sormadı akşamüstü yükledim ilk kez bugün. Tak diye epostamı adımı yazdım numaramda yazıyodu altında tik vardı. Oldu direk kod sms gelmedi açıldı direk.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaslar sizden yardım istiyorum şimdi bende aynı anda birden fazla hesap var kullandım hesap değişiyor eski kullandım hesap geliyor ben asıl kullandım hesap nasıl bulurum yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar tango doğrulama kodu telefona geldi ama nereye gireceğimi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz BU ARADA BİLGİSAYARA YÜKLÜYORUM