636405
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 493
- Bilgisayar kasasını tamir ettirmek mi?
- 2. el bilgisayar kasası almak mı?
- Yeni bir kasa veya laptop almak mı?
Şat o Pc yi bize bütçe soyle güzel bir pc toplayalım
Hayrına topluyorsanız çok teşekkür ederim.Şat o Pc yi bize bütçe soyle güzel bir pc toplayalım
Monitörü kasaya bağlayıp bilgisayarı açınca ya hiç dıt sesi gelmiyor yada sürekli geliyor.Kasanın özellikleri ne ? Ne sıkıntısı var ve tamir ettirmek kaça patlıyor ? Yeni PC almak için bütçen ne kadar ?
PC yi niçin kullanacaksınız ona gore toplayacağımBütçe belirlemedik valla. Taksitle falan alırız alırsak.
Müzik prodüksiyonu için, Adobe programları için (Photoshop, Illustrator, Premiere Pro) toplayacak mısınız napacaksınız ?PC yi niçin kullanacaksınız ona gore toplayacağım
Neden?Yenisini almak daha iyi olur.
Monitör dahil miMüzik prodüksiyonu için, Adobe programları için (Photoshop, Illustrator, Premiere Pro) toplayacak mısınız napacaksınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden?
Monitör, klavye, fare, kulaklık sıkıntısı yok.Monitör dahil mi
Kullanmadığınız kasa varsa göndermek isterseniz iyi olur. Aşırı dandik bir şey değilse performans çok önemli değil.
Monitör, klavye, fare, kulaklık sıkıntısı yok.
Bunu alın![]()
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
"Çoh para"![]()
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Bunu alın
O zaman parca al kasaya tak"Çoh para" kasayı yaptırmak daha mantıklı geldi.
Parçadan da anladığım yok hiç. Pes 2013 oynanabilecek kalitede toplasana bi ? Pes 2013 kaldırıyorsa başka şeyleri de kaldırıyor genelde.O zaman parca al kasaya tak
Parçadan da anladığım yok hiç. Pes 2013 oynanabilecek kalitede toplasana bi ? Pes 2013 kaldırıyorsa başka şeyleri de kaldırıyor genelde.
Kalsın ?Anca en ucuz bu![]()
Sen etme, kalsın.Konu öylesine açtığın konular gibi değilse yardım eden olacaktır.
Ram sıkıntısıHayrına topluyorsanız çok teşekkür ederim.
Monitörü kasaya bağlayıp bilgisayarı açınca ya hiç dıt sesi gelmiyor yada sürekli geliyor.
USB takınca mavi ekran veriyor.
Ekran kartı algılamıyor
Mause hareket ettirince falan video mideo açıksa çıtırtı sesi geliyor.
Asio4All ses sürücüsü kullanınca olmuyor bu. Peki kaç para gider tamire?Ram sıkıntısı
Ekran karti slot sıkıntısı veya cip hatası var
Citirti sesi psudan gelir
Ram nedir dostum? Ekran karti için şunu yap(çıkart slotu fırça ile temizle, ekran kartının sarı kismini silgi ile temizle) sorun devam ederse cip hatası varAsio4All ses sürücüsü kullanınca olmuyor bu. Peki kaç para gider tamire?
Bilgisayarın parçalarını hiç bilmiyorum çünkü satın aldığımız bir şey değil.Ram nedir dostum? Ekran karti için şunu yap(çıkart slotu fırça ile temizle, ekran kartının sarı kismini silgi ile temizle) sorun devam ederse cip hatası var
Windowsun kendi ses sürücüsünü kullanma zaten bilgisayar üzerinden önermiyorum
Anakartın ne dostum?Bilgisayarın parçalarını hiç bilmiyorum çünkü satın aldığımız bir şey değil.
Neyse gerek kalmadı, kasayı hastanesine gönderdik.Anakartın ne dostum?
Paran varsa yenisini al yoksa tamir ettir bütün mesele bu
Tamir Etmek Daha Makbul Olabilir Bütçe açısından İkinci El Cihaz Önermem Ben Olsam Tamir Ettirirdim Kasa Alcağım Parayada Sistemin Parçalarını Yükseltip 2. monitörü bağlar öyle kullanırdım hem değişiklik olur hem daha iyi bir sistemim olur