Tamamen Ücretsiz Hiçbir Para Harcamadan Ürün Almak [GERÇEK]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThePoseidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
7-)Kazanç ve menfaat amaçlı kısaltılmış link, referans içerikli linkler yine aynı şekilde forum üyelerinden para, oyun, oyun içi item, Uygulama vb şeyleri istemek yasaktır. Yönetimin izin vermiş olduğu genel kullanımda olan inanal,Tosla, Turknet vb hariç tutulmaktadır.

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
Kendi referans kodunuzu vererek kendiniz de puan kazanıyorsunuz değil mi hahahah teşekkürler konu için.

ThePoseidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hocam benim aldığımı puanı sizde kazanıyorsunuz aynısını benim sizden fazla aldığım puan yok herkes kazansın diye uraşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sürü ürün aldım buradan herkes alsın bedavaya hiçbir kredi kartı bilgisi falanda girmiyorsunuz

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Hocam bu uygulama güvensiz.3,7 puan verilmiş play store da ve yorumlarda 1 tane olumlu yorum göremedim.

ThePoseidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hocam ben appstoreda baktığımda birçoğu olumlu yorum ve ortalaması 4 puan birsürü ürün aldım buradan güvensiz olduğunu sanmıyorum

Hocam bu uygulama güvensiz.3,7 puan verilmiş play store da ve yorumlarda 1 tane olumlu yorum göremedim.
ayrıyeten kredi kartı bilgisi falan girmiyosun uygulamaya sanmıyorum bir şey olacağını ürünlerimi aldım sorunsuz olarak.

Güncel

Güvenilirdir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...