Taksim'in göbeğinde öpüşürken

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
sinemisop.jpg

Yıllar önce Tarkan'ın " Hüp" adlı şarkısının klibindeki öpüşme sahneleriyle çok konuşulan Sinemis Candemir,geçtiğimiz günlerde Taksim'de sokak ortasında erkek arkadaşıyla uzun uzun öpüşürken görüntülendi.

Bizden Kaçmaz" kameralarına yakalandığını farkeden ve büyük bir panik yaşayan Candemir " O sevgilim değil"derken, erkek arkadaşı hemen ortadan kayboldu.

Kaynak

Taksim'in göbeğinde öpüşürken yakalandı - Mynet Haber

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Birde adamın yüzünü gizlemişler ne varki bunda yarın öbür günde ;

*** işte o adam bu adam diye haber yapıp reyting yapmaya çalışacaklar.Öpmüşsün işte arkadaş niye gizliyorsun çık evet sevgilim öptüm hatta eve gidince ayaklarınıda yıkacayacağım de gül git dönme arkana bile bakma :D

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Birde adamın yüzünü gizlemişler ne varki bunda yarın öbür günde ;

*** işte o adam bu adam diye haber yapıp reyting yapmaya çalışacaklar.Öpmüşsün işte arkadaş niye gizliyorsun çık evet sevgilim öptüm hatta eve gidince ayaklarınıda yıkacayacağım de gül git dönme arkana bile bakma :D

Puhahha :D Sooris göremez olmuştuk senı :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Benmu Gizlenenleri Konusmak istemiyorum çekme kardeşim diyenleri anlamıyorum uyuz oluyorum kız gibi oluyorlar ekrana Nerde Bu Delikanlılar :)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Buralardayım pek paylaşım yapmıyorum bu aralar ama bir dönüşüm olacak bomba gibi döküman hazırlıyorum :D :D