Serkan Demirci
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Rampage smx r16 model mouse yaklaşık bir yıldır kullanıyordum sonra bir anda oyunda ve normalde takılmaya başladı nasıl düzeltebilirim.
Eğer altındaki mousepadi değiştirince devam ediyorsa sensör bozulmuş olabilir yeni fare almanızı öneririm.Rampage smx r16 model mouse yaklaşık bir yıldır kullanıyordum sonra bir anda oyunda ve normalde takılmaya başladı nasıl düzeltebilirim.
Bugün onun yerine everest sgm x10 aldım oda takılıyor hızlı çevirince oyunda ama aynı mouse pad de ondan dolayımı acabaEğer altındaki mousepadi değiştirince devam ediyorsa sensör bozulmuş olabilir yeni fare almanızı öneririm.
Başka bir mouse pad veya düzgün bir yüzey ile deneyin hala aynı ise farede bir sorun vardır yada sensörü dandiktir. Bende tigoes r7 mouse vardı kendi uygulaması bile vardı ama hızlı sağ sol yapınca takılıyordu. Logitech g102 ye geçtim sorun ortadan kalktı.Bugün onun yerine everest sgm x10 aldım oda takılıyor hızlı çevirince oyunda ama aynı mouse pad de ondan dolayımı acaba
Peki teşekkürlerBaşka bir mouse pad veya düzgün bir yüzey ile deneyin hala aynı ise farede bir sorun vardır yada sensörü dandiktir. Bende tigoes r7 mouse vardı kendi uygulaması bile vardı ama hızlı sağ sol yapınca takılıyordu. Logitech g102 ye geçtim sorun ortadan kalktı.