Takas ile gelen oyunu iade etme

yusufselmana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar SDN ailesi. Abimin yakın bir arkadaşı steamden bana teklifte bulundu. Bendeki bütün cs:go envanterime (8tl) karşılık 31 tl ve 89 tl değerindeki oyunları takas etmek istediğini söyledi. (left 4 dead 2-wolfenstien the new order).Ben kabul etsem bile bu oyunları oynamam. Ama daha önce 31 tl lik bir oyun alıp iade etmiştim. Bunlara da aynı şeyi yapabilir miyim? Sonuç olarak ben hiç oynamadım. Ya da oyunları herhangi bir cs:go itemiyle takas yapabilir miyim? Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Gerekli bilgiler burada mevcut

Steam İadeleri

Hediye İadeleri

Kabul edilmeyen hediyeler standart olarak 14 gün/iki saat periyotunda iade edilebilir. Kabul edilen hediyelerde alıcı iadeyi başlatırsa aynı koşullar altında iade edilir. Hediye alımında kullanılan para asıl alıcısına iade edilir.

yusufselmana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi ben takas kabul edip iade talebinde bulunsam. Para bana mı gelir yoksa takas yaptığım kişiye mi?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Şimdi ben takas kabul edip iade talebinde bulunsam. Para bana mı gelir yoksa takas yaptığım kişiye mi?

Para iadesi sadece kendi satin aldigin üründe yapiliyor. Takas edilen ürünlerde iade talebinde bulunamiyorsun.

Hem zaten satin aldigin bir ürünü takas edebilmen icin 30 gün beklemen gerekiyor. Burada da yine 14gün/2 saat sarti devreye giriyor.

yusufselmana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım hocam saolasın. Ben bu oyunları alıp benimle takas edebilecek birilerini bulacağım o zaman. Teşekkürler.