Haşim Canberk
Öğrenci
Arkadaşlar 2 haftalık olan lg g5'ime lg v10 64gb ile takas teklifi geldi.Ben de ek batarya var.Başabaş takas teklif etti.Ne yapmalı sizce?
(V10 da 1 haftalık)
(V10 da 1 haftalık)
Arkadaşlar 2 haftalık olan lg g5'ime lg v10 64gb ile takas teklifi geldi.Ben de ek batarya var.Başabaş takas teklif etti.Ne yapmalı sizce?
(V10 da 1 haftalık)
aynen farkındayımG5 ile v10 farklı donanım sahip cihazlar. Üstüne para vermesi lazım arkadaşın.
Note 4 Edge var bende onla takas edelim :sda:ASD:ASD:EWQArkadaşlar 2 haftalık olan lg g5'ime lg v10 64gb ile takas teklifi geldi.Ben de ek batarya var.Başabaş takas teklif etti.Ne yapmalı sizce?
(V10 da 1 haftalık)
ne kadar alayım sizce?V10 güzel cihaz kullaniyorum ama g5 donanım olarak daha iyi bir cihaz bi miktar üst al.
ikiside distribütörCihazlar distribütör mü paralel ithalat mi?
maalesefNote 4 Edge var bende onla takas edelim :sda:ASD:ASD:EWQ
2 cihazin 2. El piyasasını araştırıp ona göre üst alınmalı ama amanallah bi üst verilemez. Sahsen simdi bana g5 verseler ben v10 nu verip birde üst verip g5 almamne kadar alayım sizce?
sizinkide mi 64'lük2 cihazin 2. El piyasasını araştırıp ona göre üst alınmalı ama amanallah bi üst verilemez. Sahsen simdi bana g5 verseler ben v10 nu verip birde üst verip g5 almam
Sıfır fiyatlarını karşılaştır aradaki fark kadar fark iste.ikiside distribütör