Taffarel: Kale Aykut'un

Sheythun

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Galatasaray'ın dün sabahki idmanında tanıdık bir ziyaretçi vardı. Cimbom'un eski kalecisi Claudio Taffarel antrenmanı izlemeye geldi. Eski arkadaşlarıyla hasret gideren Taffarel, Galatasaray'a gelmesi için ikna ettiği Lincoln ile de görüştü. Taffarel, "Burada çok iyi arkadaşlarım var. Lincoln de kardeşim gibi. Onları görmeye geldim" dedi. Sarı-kırmızılıların eski file bekçisi, "Gelecek sezon kalede kim oynar?" sorusuna ise net bir cevap verdi: "Aykut'un forması garanti."

SABAH
Benim yorumum:

Aykut, Mondragon yüzünden yedekte kaldı hep. Çok gereksizdi yedek kalması, bir kaleci için en önemli şey oynamaktır. İşte bu sene oynacak, muhtemelen hata da yapacak ama daha genç. Gelecek yıl harika olacaktır...

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
taffarel demişse bişey biliyordur bence yabancı kaleciler içinde en iyisiydi türkiyeye gelen

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
böyle gençlere ihtiyacımz var geçsin tabi kaleye

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Aykut'un kaleye sahip olması yerinde, umarız sezon ortasına kadar başarılı bir grafik çizer ve devamını getirir..

LoneLyBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Orkun daha iyi bir seçim gibi geliyo tabikide Aykutta çok yetenekli bir kaleci...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ikiside yerli kaleci fark etmez benim için ;) çalışan kazansın :#

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bence aykutla orkun götürür birazda Türk kardeslerimiz oynasın yaaa burasıTürkiye hem onlar süper kaleci onlara inanıyorum ben