Tadını çıkaramadım bile

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Merhaba arkadaşlar ben bu gün netimi sınırsız yaptım idm ile bişeyler indirecektim ama idm videoları görmüyor indiremiyorum firefox kullanıyorum lütfen yardımcı olun:):crying:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Nereden indirmeye çalışıyorsun? Firefox eklentiler bölümünde IDM CC yüklü görünüyor mu?
Normalde desteklenen flash ve video türlerinde resimdeki gibi bir indirme butonu çıkmalı:

2m7ys6h.jpg

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Seçeneklerden, gelişmiş tarayıcı seçeneklerini işaretlersen kendine gelir tahminimce..

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
idm de seçeneklerden tarayıcılarla ilişkilendirme bölmesine bir göz atıver firefox işaretli değil ise işaretleyip tekrar deneyiver idm in indirmediği video yok neredeyse :) kolay gelsin..

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Seçeneklerden, gelişmiş tarayıcı seçeneklerini işaretlersen kendine gelir tahminimce..

Int. Ex. ve Firefox için buna gerek yok, ilişkilendirilmiş halde yükleniyor zaten.
Opera, Chrome, Safari ve diğer desteklenen tarayıcılar için gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi özelliğini kullanmak gerekiyor.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
video download helper eklentisini kullan bence(firefox)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
arkadaşlar olmuyor hala önerdiğiniz işlemi yaptım.İndirme çubuğu çıkmıyor ben facebookda filan indirmeye çalışıyorum ama hiçbiryerde çıkmıyor lütfe yardımcı olun
ok7d6g.jpg

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
arkadaşlar olmuyor hala önerdiğiniz işlemi yaptım.İndirme çubuğu çıkmıyor ben facebookda filan indirmeye çalışıyorum ama hiçbiryerde çıkmıyor lütfe yardımcı olun
ok7d6g.jpg

Arkadaşım kaldırıp tekrar kurmayı dene olmazsa başka yapacak birşey yok yani olması lazımbaşka da birşey gelmiyor aklıma inan..:confused1: