Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben bu gün netimi sınırsız yaptım idm ile bişeyler indirecektim ama idm videoları görmüyor indiremiyorum firefox kullanıyorum lütfen yardımcı olun:crying:
Nereden indirmeye çalışıyorsun? Firefox eklentiler bölümünde IDM CC yüklü görünüyor mu?
Normalde desteklenen flash ve video türlerinde resimdeki gibi bir indirme butonu çıkmalı:
idm de seçeneklerden tarayıcılarla ilişkilendirme bölmesine bir göz atıver firefox işaretli değil ise işaretleyip tekrar deneyiver idm in indirmediği video yok neredeyse kolay gelsin..
Int. Ex. ve Firefox için buna gerek yok, ilişkilendirilmiş halde yükleniyor zaten.
Opera, Chrome, Safari ve diğer desteklenen tarayıcılar için gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi özelliğini kullanmak gerekiyor.
arkadaşlar olmuyor hala önerdiğiniz işlemi yaptım.İndirme çubuğu çıkmıyor ben facebookda filan indirmeye çalışıyorum ama hiçbiryerde çıkmıyor lütfe yardımcı olun
arkadaşlar olmuyor hala önerdiğiniz işlemi yaptım.İndirme çubuğu çıkmıyor ben facebookda filan indirmeye çalışıyorum ama hiçbiryerde çıkmıyor lütfe yardımcı olun