Tablette mi, telefonda mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan secota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    3

secota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sizce iOS iPad'te mi yoksa iPhone'da mı daha iyi, siz iOS'li bir cihaz alacak olsanız bu iPad mi yoksa iPhone mu olurdu?

KADIOGLU89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sizce iOS iPad'te mi yoksa iPhone'da mı daha iyi, siz iOS'li bir cihaz alacak olsanız bu iPad mi yoksa iPhone mu olurdu?
i phone 4 S kullanıyorum O kadar para verdikten sonra tablet alacagıma ben olsam Telefon alırım Dijital foto makinem Cep teefonmm ınternetım bi arada oolur :) ios 4Sde on numara calısıyor tavsiye ederim...

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne amaçlı kullanacağına bağlı ama bana göresi tablet gereksiz bir teknoloji oyüzden iphone

KADIOGLU89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne amaçlı kullanacağına bağlı ama bana göresi tablet gereksiz bir teknoloji oyüzden iphone
Evet ben Tablet aldım android 4.1 yukluydu piranha Evotap 2 Ama Hic yuzune baktıgım yoktu zaten iphone tabletten fazlasını sunuyor

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani önerilmeyi aştı artık bu cihazlar kullanıcıya bağlılar artık .)

secota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu konuyu öneri almak için açtım diyemem. Benim bir iPad'im ya da iPhone'um yok. Sizler nerede nasıl kullanıyorsunuz, tablette mi yoksa telefonda mı diye merak ettim. Öneri amaçlı açmadım konuyu, yorumlarınız için teşekkürler.