Tabletim acilip kapaniyor

mehmetusta99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben tablette usb debug ile geliştirici seçeneklerini açtım. Orada dolanıyordum, 2.ekran ekleme gibi bişey çıktı en usttekine tikladim işler orda sarpa sardı. İşaretledigim anda tablet kapandı tekrar açıldı. Boot etti kendinin tekrar kapandı tekrar açıldı , kilit ekranına gelip tekrar baştan açılıyor reset attim format attim ama olmuyor tablet markasi e tab 4

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
recovery moda geçip wipe data factory reset yap ama herşey silinir hafıza kartı hariç

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşın dediği gibi recovery modda girip sıfırla nasıl yapacağını bilmiyorsan video da anlatım var aynsını yap.
Tab 4 tab 3 fark etmez iki ürün de aynı recovery işlemi var.
[video=youtube;RS12Lm591YA]http://www.youtube.com/watch?v=RS12Lm591YA[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunu bende yasıoyorum denılenlerı yaptım fakat sonuc alamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
acarlen power tusuna basın ve logo geldı gı anda ses acma ve kapamaya basın bolece guvenlı moda geccek acılınca ayarlardan gelsırıtıcı seceneklerınden yaptıgınız hatayı duzeltın ve tabletı kapatın acın
ben bunu generalmobıle etab 4 de yaptım
ıkı kulanıcınız varsa bırıncı kullancıada olur gelısıtırıcı seceneklerı
kg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim jsmax mid 713c tabletim var ilk bozuldu abim yaptı sonra tekrar bozuldu ben yaptım fabrika ayarlarına döndürdüm yedekledim sildim hard reset wipe data factory dedim tablet açıldı çalışıyordu daha sonra uygulamalar yükledim tablet açıktı uygulamaya açmaya çalışıyordum siyah ekran geldi kapatıp açiyim düzelir dedim ama kapandı açılmadı hay kapatmaz olaydım açmaya çalıştığımda android yazısında kalıyor reset atmaya çalıştım android üstünde ünlem işareti geliyor öyle kalıyor ne yapmam gerek bilmiyorum :helpsmilie::crying::confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar banada oldu galiba. tableti kullunıyordum birden kapandı.şarı bitti diye dusundum ama sarjdaydı.ilk once actım .amblemi çıktı sonra kapandı.reset atmayı denedim bir ekran çıkdı 2 seçenek vardı volume up devam,volume down restart tablet
ben devama bastım 1 2 saniye sonra kapandı bidaha da açılmadı. anakart yanmış olabilir diye dusunuyorum. babamada aynısı oldu anakartı yanmış. tabletim samsug galaxy tab 3 . yardım ederseniz sevinirim

M

Mehmet706084

SDN Okuru
Tabletin açılıyor suresi belli değil ama kendiliğinden yeniden başlatıyor herseyi yaptım birşey olmadı bi zahmet acaba neden birde Wi-Fi açık ama yine bir sure sonra Wi-Fi bağlantısı gidiyor ağa tıklayıp yeniden bağlan diyorum baglqnmiyor anca yeniden baslatirsam bağlanıyor ACİLLL COZUM

E

Erencik.5555

SDN Okuru
Malesef bende o sorunu başka tabletimde yaşıyorum ama benim tablette hiç düğme yok nasıl format atarım ?????