emir000
Profesör
Arkadaşlar Bu Hata Kaç Gündür Oluyor Bi Kaç Kez Denedim Ekran geliyor Ama 1 dakka sonra kendiliğinden kapanıyor.
Açılıp kapanıyor derken, ekran mı kapanıyor yoksa cihaz komple mi kapanıyorArkadaşlar Bu Hata Kaç Gündür Oluyor Bi Kaç Kez Denedim Ekran geliyor Ama 1 dakka sonra kendiliğinden kapanıyor.
Ve kapandıktan sonra kendi kendine açılıyor mu?Açılıp kapanıyor derken, ekran mı kapanıyor yoksa cihaz komple mi kapanıyor
Hayır hocam ilk açılıyo 1 dk aradan sonra geri kapanıyor dahada açılmıyor.Açılıp kapanıyor derken, ekran mı kapanıyor yoksa cihaz komple mi kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve kapandıktan sonra kendi kendine açılıyor mu?
Format atmayı denediniz mi?Hayır hocam ilk açılıyo 1 dk aradan sonra geri kapanıyor dahada açılmıyor.
Formatı yeni attık 2 hafta önce hocam ama geri aynısı oldu. Bi yazı geliyor sonra dıttt sesi gelip gidiyor.Format atmayı denediniz mi?
Ekran yazısı gelip 1 dakka içinde kendiliğinden kapanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Formatı yeni attık 2 hafta önce hocam ama geri aynısı oldu.
Rom Nedir : İşletim sisteminin üretici firmalar yahut bireysel kişi ve oluşumlar tarafından cihazlara uygun hale getirilmesi için yapılan optimizasyonlar sonrasında sunulmuş haline Rom denir.Tamam yapıcam ama rom nedir hocam çok merak ettim?