Komedicocuk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar ben Android 4.0.4 kullanıcısıyom tabletimin aynısı geçen gün bi arkadaşta gördüm android sürümü 4.1.1 olmuş ve google stock sürümü vardı nexus 4 teki gibi yani ( bu arada yanlış bişi yazdıysam özür dilerim bidahakine düzelir
) bende tabletimin yetkili servisine ulaştım orda bana bi link verdiler orda bi program vardı adıda live stuite galiba yada öyle bişiydi tableti home butonuna basarak usb den bağlayın diyorlardı bağladım fail hatası verdi başka bi yöntem varmıdır yada root suz rom gibi vb.vb. ama google nexus 4 veya 7 gibi olsun ve 4.1.1 istiyorum bilen varsa lütfen video link veya herhangi bişi varmıdır ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bide unutmadan söyliyeyim arkadaşlar hani bazı videolarda recovery mode ile rom yüklüyorlar veya root atıyorlar benim tabletimde sadece home tuşu ve güç tuşu var ses kısıp açma tuşları dokunmatik yani samsung galaxy s3 teki geri tuşu gibi o yüzden recovery mode nasıl haraket edeceğimi bilmiyorum açmadımda nasıl geri çıkacağımı bilmediğim için ne yapabilirim pc üstünden güncellemem lazım benim ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -
bide unutmadan söyliyeyim arkadaşlar hani bazı videolarda recovery mode ile rom yüklüyorlar veya root atıyorlar benim tabletimde sadece home tuşu ve güç tuşu var ses kısıp açma tuşları dokunmatik yani samsung galaxy s3 teki geri tuşu gibi o yüzden recovery mode nasıl haraket edeceğimi bilmiyorum açmadımda nasıl geri çıkacağımı bilmediğim için ne yapabilirim pc üstünden güncellemem lazım benim ?