Tablet tavsiye

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar oncelıkle sıtede yenıyım. bu yuzden hata yada kusurum olursa sımdıden ozur dılıyorum...
arkadaslar sızden tablet tavsıyesınde bulunmanızı ısteyecegım... bıraz arasıtırma yaptım ve karar veremedım... her gecen gun yenı modelı de cıktıgı ıcın 1 ay oncesınden tamam bunu alacagım dedıgım urunun bugun yenısı cıkıyor kafam daha cok karısıyor...
en ıyısı ben kullanım amacımı soyleyeyım o krıterlere gore yardımcı olursanız sevınırım.
benım en cok kullanacagım autocad programı... projelere bakmak amaclı ıhtıyacım var. sadece okuma olarak... hareket halınde ve dışarıda kullanacagım ıcın ekranının ıps ekran yada hd ekran mı dıyorlar artık tam bılmıyorum ama gün ışıgı altında ekranı gozukmesı gerekıyor.
ekran boyutu olarka 7 ınc cok kucuk 10.1 ınc de cok buyuk gelıyor gozume ıdeal 8 ınc gıbı gozukuyor. bu benım fıkrım
bunun harıcınde bırde ınternete gırıp haberlerı ve vaktım olursa fılm seyretmek ıstıyorum. oyun ve muzık dınleme alıskanlıgım yoktur...
elektronık magazasının bırısınde sordum. autocad ıcın samsung yada ıpad al dıgerlerı kullanıslı olmaz dedı.
benım arastırmalarımda 2gb ramlı tabletler var. ben projelerı takılmadan yada hızlı acması ıcın ram ozellıgıne mı dıkkat edeyım yada işlemcisine mı bakmam gerekıyor... yardımcı olan arkadaslarıma cok tsk edıyorum...
benım arastırmalarımda bunları buldum daha ıyı bı fıkrı olan varsa memnun kalırım....

http://www.51cube.com.tr/urun/12-cube_u30gt-2_32gb.html

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86107

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam ben şimdi şunu anlamadım. 1 gb ram mı yada 2 gb ram mı ? yada 1.6 ghz hız mı yoksa 1.5 ghz hız mı daha onemlı.. benım ıcın hangısı oncelık olması gerekıyor... bırde bu A9 A7 işlemcıler var... benım ıcın olmazsa olmaz hangısı olması gerekıyor...
bu cube modelının tr garantılısını gelmıs. elden nakıt parayla alırsam 500 tl ınecegını dusunuyorum... cube de mı karar kılayım

not: autocad programı kullanmak bırıncı oncelıgımdır..

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Concord inceleyeblırsın hiçbirisini önermıyorum ama ıpad mini veya ıpad 1 al daha ıyı yanı en azından ne oldugu belli

Çanakkale_SDN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabletten pek anlamam ama diyeceğim tek şey ne olduğu belli olmayan tabletlere para harcama paran boşa gider

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Concord inceleyeblırsın hiçbirisini önermıyorum ama ıpad mini veya ıpad 1 al daha ıyı yanı en azından ne oldugu belli

hocam ıpad mını dıyorsun da... bu cın malı urunlerde 2 gb ram var ıpad mını de 512mb arada 4 kat fark var.. işlemcısı olarak ta 4 cekırdeklı cın malı tabletler... tamam kalıte olarak kıyaslanmaz ama donanım olarak çin malı cok daha ıyı gelıyor bana gore... ıpad mını de performans olarak ne kadar verım alırım onu da bılmıyorum _?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ipad deki stabiliteyi hiç bi cihaz da bulamazssın sen 512mb göründüğüne bakma o kadar , mesela ıphone 4 düşün 4s 512mb ram var ama sistem o kadar iyi kullanıyorki sanki 2gb ram kullanıyosun bak applecı filan kesinlikle değilim ama ıpad leri çok güzel gerçekten

Sezarın hakkını sezara vereceksin