Tablet Şifresini Öğrenme

SanSyRase

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Benim tabletime bugün şifre konuldu ve ben tableti formatlamadan açmak ve şifresini öğrenmek istiyorum bunun için bir program veya yöntem var mı ?

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Benim tabletime bugün şifre konuldu ve ben tableti formatlamadan açmak ve şifresini öğrenmek istiyorum bunun için bir program veya yöntem var mı ?
Hocam hacker lık yapamazsını gibi geliyor bana formatlamadan açmak şimdi git parmak izlerini sil ekranın üzerindeki sonra babana söyle şifreye girdirmeye ikna et o girdikten sonra üzerine bir şey vardı aklıma gelmedi arkadaşlar söyleyecektir bir şey sık sonra şifre belli oluyor

SanSyRase

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Hocam hacker lık yapamazsını gibi geliyor bana formatlamadan açmak şimdi git parmak izlerini sil ekranın üzerindeki sonra babana söyle şifreye girdirmeye ikna et o girdikten sonra üzerine bir şey vardı aklıma gelmedi arkadaşlar söyleyecektir bir şey sık sonra şifre belli oluyor
çok teşekkür ederim, arkadaşlar üzerine ne sıkıllıyor

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Eğer şifre koyulduysa koyanların bir amacı vardır sanıyorum. Ayrıca internette milyon tane benzeri konu var keşke araştırmayı deneseydiniz başta. Neyse ben size kısaca neden formatlamadan yapamayacağınızı anlatayım konu boş kalmasın. Şifre sıfırlamanın akla gelen iki yolu var;
1- Tableti direkt sıfırlayabilirsiniz.
2- Özel bir recovery (kurtarma) menüsü yüklemeniz gerekiyor ki bunun için de tabletin sıfırlanması gerekiyor. Eğer daha önce biri yüklediyse bazı işlemler yapmanız gerekiyor ancak bu menüde yapacağınız herhangi bir işlem tableti tamamen bozabilir ya da bilgisayar ile yazılım sıfırlama gerektirebilir. Deneyimsiz olduğunuzu tahmin ettiğimden asla önermem.
Bunlar dışında şifreyi sıfırlamanın ya da şifreyi öğrenmenin şifreyi bilen birine sormaktan başka yolu yok.

SanSyRase

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
hackerlık yaparım ama recovery modundan sıfırlarım o sorun değil ama ders notları var (5.98GB)ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok teşekkür ederim, arkadaşlar üzerine ne sıkıllıyor
üzerine ne sıkıldığını bilen yok mu?

Son düzenleme:

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
hackerlık yaparım
Öyle kolay olmuyor. İp adresini bilmen gerek ilk olarak. Onu yaptın diyelim günlerce belki haftalarca uğraşman lazım. Parmak izi varsa ve kamera ile çalışıyorsa annenin/babanın eline gizlice ruj sür ve sonra bir bant yapıştır. Çıkarıp bantı kendi eline tak ve öyle açmaya çalış. Pin kodu veya desen varsa internetten en çok kullanılan şifrelere bakıp bulmaya çalışabilirsin. Ama unutma eğer kilitlemişlerse bir sebebi vardır.

SanSyRase

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ay çen heçkıylık mı yapçan.

.
.
.
.

Öyle kolay olmuyor. İp adresini bilmen gerek ilk olarak. Onu yaptın diyelim günlerce belki haftalarca uğraşman lazım. Parmak izi varsa ve kamera ile çalışıyorsa annenin/babanın eline gizlice ruj sür ve sonra bir bant yapıştır. Çıkarıp bantı kendi eline tak ve öyle açmaya çalış. Pin kodu veya desen varsa internetten en çok kullanılan şifrelere bakıp bulmaya çalışabilirsin. Ama unutma eğer kilitlemişlerse bir sebebi vardır.
tabletin parmak izi okuyucusu yok ki

Son düzenleyen moderatör:

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
IP adresini mi bilmesi gerekiyor :D Evde kullandığımız internette cihazlara sadece local bir IP adresi veriliyor, mesela 192.168.1.105 gibi. Bunu öğrenerek ne yapabilir?

SanSyRase

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
hacker lık tan kasıt mecaz anlam zaten tablet sıfırlamak hackerlık değil ki tablet sıfırlamada ip ne olaka buarada şifreleme sebebleri abimin bana olan gıcıklığı tabletin şarjı 2 saat bile sürmüyor

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
üzüldüm ya (küçük görülmek en nefret ettiğim şeylerden biri)
ben ki bilgisayarı tamamen ücretsiz bir şekilde win 7 ultimate yaptım ve lisansladım
ben ki adobe acrobat dc proyu ücretsiz bir şekilde full sürümünü kullanıyorum (deneme sürümü değil)
ben ki nice telefonlar sıfırladım (telefoncuda çalıştım)

.
.
.
.

Korsan yazılımlar kurmuşsun ve format atmışsın. Gerçek bir hackersın, helal sana.

jbcj0uqbihg41.jpg

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Reis uyandırmadan ruj sürebiliyorsa eline direkt telefonu basar niye uğraşsın. :D

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
alay etmeyin be bunlarda kendi çapımda bir başarı okuldaki öğrenciler daha zoom da mic kapatamıyor
Yaptığın şey korsanlık oluyor. Herkesin kendisine "hacker" demesi bana komik geliyor, seninle ya da yaptıklarınla alakalı değil. Başka bir kelime kullansan dalga geçmezdim muhtemelen.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
IP adresini mi bilmesi gerekiyor :D Evde kullandığımız internette cihazlara sadece local bir IP adresi veriliyor, mesela 192.168.1.105 gibi. Bunu öğrenerek ne yapabilir?
Daha önce ip adresi sayesinde sanal makineye dosya gönderdim ve portları izledim. İp adresi çok önemli.
Belki vardır diye söyledim.
Reis uyandırmadan ruj sürebiliyorsa eline direkt telefonu basar niye uğraşsın. :D
Jeton şimdi düştü doğru ya ne kadar salağım sjsjhsjsjsjjs
ben ki bilgisayarı tamamen ücretsiz bir şekilde win 7 ultimate yaptım ve lisansladım
ben ki adobe acrobat dc proyu ücretsiz bir şekilde full sürümünü kullanıyorum (deneme sürümü değil)
ben ki nice telefonlar sıfırladım (telefoncuda çalıştım
Korsan kurmak zor birşey değil.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
üzüldüm ya (küçük görülmek en nefret ettiğim şeylerden biri)
ben ki nice telefonlar sıfırladım (telefoncuda çalıştım)

.
.
.
Evet kaçak yazılım kullanıp milletin emeğini çöpe attınız tebrikler. İnternetten kaçak yazılım dosyası indirip çalıştırmak çok da büyük bir bilgisayar bilgisi gerektirmiyor. Keşke gerektirse.

Edit: @Umut Çelik pardon yeni gördüm mesajı.

SanSyRase

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Babana tableti açtır,mobizen veya başka birşey kur,kaydı başlatıp tableti kapat ve babana yanlışlıkla elinin değdiğini söyle.Açınca isee

Mission Passed!
+Tablet
çok çok teşekkür ederim de abim tableti açtığında ekran kaydının alındığı gösteren bir şey var mı umarım yoktur tabletin ekran kaydı alma özelliği var zaten android 10

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
çok çok teşekkür ederim de abim tableti açtığında ekran kaydının alındığı gösteren bir şey var mı umarım yoktur tabletin ekran kaydı alma özelliği var zaten android 10
eğer şifreyi ailende biliyorsa anlamazlar onlara açtır derim ama eğer birtek abin biliyorsa abi açarmısın de ama hiç gülümseme veya şüpheli davranma.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Yine boş konu. Abim tablete şifre koymuş, tabletin şarjı 2 saat bile gitmiyormuş falan. Yazılımcı amcam beni uzaktan izliyor. Biri de çıkıp neden şifre koyduğunu sormuyor. Evet, neden?