Tablet seçemiyorum yardim

furkan3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben tablet alıcam ama bu 5 tablet arasında kaldım linklerini veriyorum birde siz incelermisiniz cevaplarınız çok önemli

http://www.teknosa.com/urunler/125042907/polypad-8216hd-beyaz-tablet

http://www.teknosa.com/urunler/125043623/asus-memo-pad-me172v-1a078a-beyaz-tablet

http://www.teknosa.com/urunler/125043620/asus-memo-pad-me172v-1b085a-tablet

http://www.teknosa.com/urunler/125043573/oblio-mint-8xi-tablet

http://www.teknosa.com/urunler/125043099/probook-prbt-806-tablet

arkadaşlar bi kaç siteye daha yazdım ama kimse cevap vermedi birde bu probook - polypad - oblio mint tabletler çin malımıdır

furkan3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi saol ama benim fiyat aralığım 200-300 tl arası daha da yükseltemem annemler anca bu kadar izin verio bana zaten 2 tane alıcaz bi bana bi kardeşime önere bileceğiniz çin malı olmayan güzel ve kaliteli bu fiyat aralığında olan tabletler varsa söylermisiniz lütfen ve göstermiş olduğum asus tabletler nasılldır sizce güzelmi ?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
abi saol ama benim fiyat aralığım 200-300 tl arası daha da yükseltemem annemler anca bu kadar izin verio bana zaten 2 tane alıcaz bi bana bi kardeşime önere bileceğiniz çin malı olmayan güzel ve kaliteli bu fiyat aralığında olan tabletler varsa söylermisiniz lütfen ve göstermiş olduğum asus tabletler nasılldır sizce güzelmi ?

valla git cin mali al bence dusurme yeter bi sorun cikmiyor

taklaci55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Polypad oneririm kardesim fiyat performans cihazlari uretiyor hep, isini fazlasiyla gorecektir. 16 gb ve ips ekran olan herhangi bi inc den alabilirsin
Teknik servis olarak gayet iyiler seni ortada koymazlar rahat ol :)

furkan3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla git cin mali al bence dusurme yeter bi sorun cikmiyor

abi eminmisin bide böyle bir yerinde sorun çıktığında yaptıra bilio muyuz yani yedek parçası flan varmı veya bozulduğunda arayacağımız bir yer bide abi polypad tablet çin malımıdır bizim elimizde belki biraz düşebilir die soruyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Polypad oneririm kardesim fiyat performans cihazlari uretiyor hep, isini fazlasiyla gorecektir. 16 gb ve ips ekran olan herhangi bi inc den alabilirsin

abi saol ama polypad tablet çin malımı bende beğendim ama çin malıysa almayacağımda çünki benim bildiğim kadarıyla bişey olunca taöir veya yedek parça yok

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç düşünme asus al.Bir gün birşey olursa kime götüreceğini bilirsin.

furkan3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

işte bende o yüzden soruyorum abi bişey olursa yaptırmam lazım çünki babamlar alıo yani bişey olursa yaptırırlar ama yenisini almazlar kızarlar ve asus iyi bir marka gösterdiğimm tablet sence iyimi abi

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4

tablette asuslari pek sevmiyorum nedense hee ayrica galaxy note tab 3.0 mu.neydi 350 vea 400.tl ydi galiba yanlis biliyor olabilirim aileni gaza felan getirirsin :) alirsin ayrica cin mali garantili.olmaz ama tamirini cogu tel ci yapior

taklaci55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi eminmisin bide böyle bir yerinde sorun çıktığında yaptıra bilio muyuz yani yedek parçası flan varmı veya bozulduğunda arayacağımız bir yer bide abi polypad tablet çin malımıdır bizim elimizde belki biraz düşebilir die soruyorum

abi saol ama polypad tablet çin malımı bende beğendim ama çin malıysa almayacağımda çünki benim bildiğim kadarıyla bişey olunca taöir veya yedek parça yok

Ben aldim kullandim garantilik oldugunda direk intterden felan ulasdim ve yardmci olup sornsuz sekilde yaptrdm. Kardesm yanlis anlama ama marka olan tabletlerinde kac tanesinin garantisi iyi, tatminkar ve hizli ? Cogu firma teknik servis olarak yerlerde. Olmadi gir sitelrine canli destekden yardim al , sor ogren servis durumunu

furkan3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tablette asuslari pek sevmiyorum nedense hee ayrica galaxy note tab 3.0 mu.neydi 350 vea 400.tl ydi galiba yanlis biliyor olabilirim aileni gaza felan getirirsin :) alirsin ayrica cin mali garantili.olmaz ama tamirini cogu tel ci yapior

abi bunu normalde almazlar kurana geçicezde onun gazıyla ve sevinciyle alıolar zaten yani daha yükseltemem zaten 2 tane alıcaz bi bana bi kardeşime abi bide kusura bakmazsan nie asusu sevmediğini sorucam hangi özelliğini beğenmiyorsun ona göre bende seçim yapıcamda

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Samsung galaxy tab 3 7.0 heryerde 399 lira o bence asusdan daha iyi bir seçim olur

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
abi bunu normalde almazlar kurana geçicezde onun gazıyla ve sevinciyle alıolar zaten yani daha yükseltemem zaten 2 tane alıcaz bi bana bi kardeşime abi bide kusura bakmazsan nie asusu sevmediğini sorucam hangi özelliğini beğenmiyorsun ona göre bende seçim yapıcamda

asusa karsi kinim tabletlerle alakasi yok :) asus pc almistim cabuk bozulmustu ondan beri sevmiyorum :) ayrica Hayii olsun Kuran icin .

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
asus olani al cin mali olanlarda genelde pil iyi degil ekran desen soluk uzakdur teknik servis zaten yok gibi

teknosadan daha uygun yerlerde var araştir istersen

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
OnurFK7.0 10067 dedi ki:
Galaxy tab 3 7.0 :)

furkan3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben aldim kullandim garantilik oldugunda direk intterden felan ulasdim ve yardmci olup sornsuz sekilde yaptrdm. Kardesm yanlis anlama ama marka olan tabletlerinde kac tanesinin garantisi iyi, tatminkar ve hizli ? Cogu firma teknik servis olarak yerlerde. Olmadi gir sitelrine canli destekden yardim al , sor ogren servis durumunu

abi doğru ama şimdi düşünsene bi düşse bi yyeri flan krılsa iyi olmaz zaten ailemde çin malı tablet istemiyor

abi doğru ama şimdi düşünsene bi düşse bi yyeri flan krılsa iyi olmaz zaten ailemde çin malı tablet istemiyor

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4

o zaman pollypad al gecen bakmistim bende alicam iyiye benziyor ?

furkan3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
asusa karsi kinim tabletlerle alakasi yok :) asus pc almistim cabuk bozulmustu ondan beri sevmiyorum :) ayrica Hayii olsun Kuran icin .

saol abim

asus olani al cin mali olanlarda genelde pil iyi degil ekran desen soluk uzakdur teknik servis zaten yok gibi

teknosadan daha uygun yerlerde var araştir istersen

saol abi gösterdiğin iyi oldu

o zaman pollypad al gecen bakmistim bende alicam iyiye benziyor ?
abi işte onu diyom ya polypad çin malımı değilmi söylermisiniz :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu markaların kullanıcı yorumlarına bakmak lazım.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Forumlarda vardır illaki [MENTION=361535]furkan3[/MENTION] kardeşim

furkan3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumlarda vardır illaki @furkan3 kardeşim

tmm abi biraz daha araştırıcam ama burdaki abiler biliyorlardır polypad in çin malı olup olmadığını veya kullananlar cevap yazarsa sevinirim ben hala araştırıyorum

polypad almayacağım karar verdim polypad ve diğer çin malı cihazlar hariç 200-300 tl arası bir tablet önerirseniz çok sevinirim şimdiden saolun

tasdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence o oblio ve proobok tan uzak dur bence polypad de kaliteli bir markadır senin kullanacagın durumlara göre karar ver

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence 2si bir arada laptop tabletlerden al :flowers::flowers: