Kdjdvkdvmdf
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
ucuz fiyatlı tablet pc almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar tablet pclerin işlevselliği,fiyat performans ürünlerini,artı ve eksilerini yazabilirler mi ?
1000 lira civarıBütçeniz ne kadar öncelikle?
tablet pc alacağım için 1000 lira civarı ayırabilirim1000 tl'lik tablet mi dediniz yoksa 100 tl mi? Çünkü 1000 tl'lik tablet ucuz sayılmaz.
film izleyerim,araştırma yaparım.Fazla bir şey yapmıyacağım yani oyun falan oynamam oynasamda dominations oynarım.Notebook almak istiyordum ama fiyatları tuzlu geldi telefonda alacağım içinTableti ne amaçla kullanacaksınız?
evde bir tane experin tableti var aslında ama ekran çözünülürlüğü dokunmatik olayı beni bıktırdı biraz onun fiyatıda 500 civarı şuan dışarıdayım genelde Acer Aspire ES1-331-C0V4 (W10) Intel Celeron N3050 2 GB Notebook Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks bu ürünüde inceler misiniz ?Bu amaçlar için size 200 Tl lik tablet de 400 Tl lik tablet de uyar. Neden bu kadar bütçe ayırdınız?
Sistemi işinizi görür de Acer pek tavsiye edilmez. Daha çok Asus, Dell gibi markalar daha sağlam.evde bir tane experin tableti var aslında ama ekran çözünülürlüğü dokunmatik olayı beni bıktırdı biraz onun fiyatıda 500 civarı şuan dışarıdayım genelde Acer Aspire ES1-331-C0V4 (W10) Intel Celeron N3050 2 GB Notebook Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks bu ürünüde inceler misiniz ?
telefon olayına girmesem aslında bir tane mac alıp 3 4 sene kullanırdım ama şuan da pek içime sinen cihaz yok denebilir.