Başar00
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
1800-2500 arası tablet önerisi eğitim için
En temizi pc al tablet hep bozuluyor ya şarj sıkıntı ya ekran donuyo1800-2500 arası tablet önerisi eğitim için
pc 5k kardeşi en ucuzilla tablet alacaksan Huawei ve ya Apple al
Ama pc almak en iyisi olur
knk tft ekran bu ipad daha ucuz hem de ips panel tft soluk oluyor hele de samsung![]()
Samsung Galaxy Tab S6 Lite Sm-p610 64 Gb 10.4" Tablet - Angora Blue - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy Tab S6 Lite Sm-p610 64 Gb 10.4" Tablet - Angora Blue yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
shift delete net in 2 tane videosu var kanalında bunun hakkında bakabilirsin1800-2500 arası tablet önerisi eğitim için
Konu hortlatmayın !shift delete net in 2 tane videosu var kanalında bunun hakkında bakabilirsin![]()
Lütfen konuyu hortlatmayın !!!!!!! Yaklaşık 8 Ay olmuş. Arkadaş tabletini almıştır !!!!![]()
Casper VIA L30 Tablet | Casper
Casper tablet modelleri ile kaliteli bir teknolojiye sahip olun. Casper VIA I30 tablet modeli ve özellikleri için hemen Casper’ı ziyaret edin ve alışverişe başlayın.www.casper.com.tr
Casper VIA L30'a bakabilirsin. Dayanıklı ve şık bence. Performans olarak da seni tatmin eder oyun vs oynarsın.