Tablet önerisi sınırlama yok !

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kardeşime kapanma hediyesi olarak tablet sözüm vardı ve almam gerekiyor. İos - Android arasında gidip gidip geliyorum. Söylendiği gibi ios gerçekten çok mu kısıtlayıcı ? Ne bileyim ben istediğim yerde istedğim bilgisayara bağlayıp video fotoğraf müzik atıp oynatamaz mıyım ? Yada appstore dedikleri yerde android kadar ücretsiz uygulama bulamaz mıyım ? Androidin gerçekten özgür olduğunu biliyorum ama hangisi daha performanslı ? ipad in tablet dünyasında daha aktif-hızlı olduğunu söyleyenler var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Samsung Note 8.0 wifi modeli iyi bir seçenek olabilir sizin için

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Galaxy tab 3 400 tl civarı
Sadece internete girmek ve oyun oynamak için yeterli.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Fiyat sınırlaması yoksa kesinlikle iPad. Çok akıcı gayet kullanışlı. İşe yarar uygulamalarin çoğu ücretsiz zaten. iTunes ile pc ve tablet arasinda dosya aktarimi yapabilirsiniz.

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Fiyat sınırlaması yoksa kesinlikle iPad. Çok akıcı gayet kullanışlı. İşe yarar uygulamalarin çoğu ücretsiz zaten. iTunes ile pc ve tablet arasinda dosya aktarimi yapabilirsiniz.
Peki farklı bilgisayarlara geçiş yapılınca dosyaların silindiğini falan okumuştum olay nedir anlayamadım ?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Peki farklı bilgisayarlara geçiş yapılınca dosyaların silindiğini falan okumuştum olay nedir anlayamadım ?

Çok uzun süre iPad kullanmadim ama ne demek istediginizi biraz daha acarsaniz yardimci olabilirim.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İpad alın pişman olmazsınız.İos 7 de yoldayken güzel bir deneyim olur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;wE7AQY5Xk9w]http://www.youtube.com/watch?v=wE7AQY5Xk9w[/video]
Tabi bu videoyu izleyince windows 8 li surface düşünebilirsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca surface tablette iki uygulama aynı anda çalışabiliyor.Ancak ipad de böyle bir şansın yok en azından şu anda.
mesela youtube'da video izlerken aynı zamanda tweet atabilir, okuyabilirsin.
keşke ios dada olsa :(

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Sınırlama yoksa Vaio Duo 13 :D. Şaka bir yana iPad yada Xperia Tablet Z.

bilgehanl.03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba;
Size şunu söyleyebilirim ki ios cihazlar stabilite konusunda çok daha iyidirler. Daha verimli programlar kullanabilirsiniz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ipad mini 699 tl ye kadar düştü hem tablet pazarinda ios lider hem de fiyati uygun al gitsin

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşime kapanma hediyesi olarak tablet sözüm vardı ve almam gerekiyor. İos - Android arasında gidip gidip geliyorum. Söylendiği gibi ios gerçekten çok mu kısıtlayıcı ? Ne bileyim ben istediğim yerde istedğim bilgisayara bağlayıp video fotoğraf müzik atıp oynatamaz mıyım ? Yada appstore dedikleri yerde android kadar ücretsiz uygulama bulamaz mıyım ? Androidin gerçekten özgür olduğunu biliyorum ama hangisi daha performanslı ? ipad in tablet dünyasında daha aktif-hızlı olduğunu söyleyenler var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
ios gerçekten çok hızlı ve stabil ancak dendiği kadar olmasa da evet kısıtlayıcı. Güvenlik için kısıtlayıcı. Ama pc'den film atar izlersin (mp4 olmalı) ama android senin için daha uygun gibi. Güvenlik ve hız istiyorsan ipad ama birçok şeyi kolayca yapayım diyorsan android:thumbup:

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu tip konularda herkes ipad der ama ben ipad kullanan biri olarak tablet z diyorum. ios telefonda bile bir zaman sonra sıkıyorken tablette düşün bir de.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Android alacaksan Xperia Tablet Z olabilir ama yine de bir Android kullanıcısı olarak iPad'den yanayım. Çok akıcı çalışıyor, uygulamalar Android'dekinden çok daha stabil ve güzel gözüküyor. Ekran fevkalade, malzeme kalitesi de güzel. Fiyat sorun olmasa Android'in yüzüne bakmam, bir vakit sonra elbet şişecek. Güncelleme konusunda da Apple ile yarışabilecek firma çok az veya yok. Kısıtlamalar güvenlik için. Yani iPad alırsan başın ağrımaz, sağlam, stabil ve eğlenceli uygulamalarla dolu. Fakat Android'in de mağaza dışından korsan oyun yükleme şeysi var ve biraz daha (hatta baya) kişiselleştirilebilir. Seçim senin.