Tablet Kaygısı

SaidS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İyi akşamlar ;

Galaxy Note 8 Tablet sipariş etmiş bulunmaktayım.Bayramdan sonra elimde olacak hayırlısıyla.
Ancak siparişimi verdikten sonra bazı olumsuz şeyler gözüme çarpmaya başladı.

Öncelikle ;

- Android Markette tabletler için çok az uygulama var sorunu

Eğer telefonlarla oynayabildiğim oyunları oynayamassam gerçekten yarı işlevselliği gitmiş olur.En azından Subway Surf felanda oynayamayacak mıyım ?

- İkinci olarak 3G modelini tercih ettim.Telefon özelliğinin kapalı olduğunu biliyorum.Ancak sms özelliği bulunmakta mı ?

Üçüncü olarak ise tablette istediğim en büyük olay ise KİTAP OKUMA. Öncelikle internette Andr. Mark.'te yüzbinerce kitap var diye okudum ve heveslendim.Ancak bir arkadaşım sadece ing. kitap bulunduğunu söyledi ve paralı olduklarını söyledi.Doğruluğu var mı ?

Cevaplarsanız sevinirim.İyi akşamlar

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
birincisi android marketteki uygulamalar oto. ekran sığıdırma oluyor istedğin oyunu sıkıntısız oynarsın , kitap işine gelirsen o işte arkadaşın doğru söylemiş android markette ingilizce var ancak internet üzerinde pdf kitap bulup tabletinde okuyabilirsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3g olması sadece arama özelliği için değil internet içinde kullanılıyor

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
•Google Play'de tabletler için az uygulama bulunduğu ve bunların kalitesiz olduğu doğrudur.
•SMS özelliği olacağını sanmıyorum ama Samsung'un mesajlaşma servisi ChatOn'dan mesajlaşabilir ve Viber,WeChat,Line gibi diğer mesajlaşma servislerini kullanabilirsin.
•Google Play'de kitapa hiç rastlamadım. Olsa bile İngilizce'dir. Ama sen e-book okuma uygulaması indirip internetten bulduğun .pdf ve .epub uzantılı kitapları atabilirsin. Bunların Türkçeleri de mevcut.

SaidS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
•Google Play'de tabletler için az uygulama bulunduğu ve bunların kalitesiz olduğu doğrudur.
•SMS özelliği olacağını sanmıyorum ama Samsung'un mesajlaşma servisi ChatOn'dan mesajlaşabilir ve Viber,WeChat,Line gibi diğer mesajlaşma servislerini kullanabilirsin.
•Google Play'de kitapa hiç rastlamadım. Olsa bile İngilizce'dir. Ama sen e-book okuma uygulaması indirip internetten bulduğun .pdf ve .epub uzantılı kitapları atabilirsin. Bunların Türkçeleri de mevcut.

Anlamak istediğim şu ;

Normal uygulamaların dışında ek olarak tabletlere göre mi yoksa tabletlerin kullanabileceği mi ?

Birde bu mesajlaşma servislerinden nrmal tlfonlara mesaj yollayabilir miyim ? Onlarda bu uyg. olmasa bile ?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Anlamak istediğim şu ;

Normal uygulamaların dışında ek olarak tabletlere göre mi yoksa tabletlerin kullanabileceği mi ?
Anlamadım. Demek istediğim;
App Store'u geçtim, Google Play'deki telefon uygulamaları kadar çok uygulama bulamazsın ve bunların çoğu çöplük oluyor. Gereksiz yani.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Anlamadım. Demek istediğim;
App Store'u geçtim, Google Play'deki telefon uygulamaları kadar çok uygulama bulamazsın ve bunların çoğu çöplük oluyor. Gereksiz yani.

kardeş ben android tablet kullanıyorum experin sıkıntısız istediğim oyunu indirip yüklüyorum hiçbir sorun çıkmıyor

SaidS istediğin oyunu yükleyebilirsin bendeki exper bilmem bişey senin aldığın note 8

SaidS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeş ben android tablet kullanıyorum experin sıkıntısız istediğim oyunu indirip yüklüyorum hiçbir sorun çıkmıyor

SaidS istediğin oyunu yükleyebilirsin bendeki exper bilmem bişey senin aldığın note 8

Peki Kitap seçenekleri var mı Türkçe ?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Aradığını bulursun da, App Store'dakilerin yanına yaklaşamaz diyorum.

Peki Kitap seçenekleri var mı Türkçe ?
İnternetten .pdf ve .epub uzantılı kitapları indirip tabletine atarsan okuyabilirsin. E-book reader uygulaması da yüklemen gerek. Çoğunlukla kitap okuyacaksan Kindle Paperwhite tavsiye ederim. Gözü yormaz.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4

SaidS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Peki internette nereden e-kitap indirebilirim tavsiyesi olan ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaş Apple Fanboyu ve 11 yaşında yazdıklarını ciddiye almayın arkadaşlar
Ayrıca sorduklarının hepsini yapabilirsin unlock oluyor herhalde
telefonda oynadığın bütün oyunları tabletinde de oynayabilirsin ki bu iPad gibi değil yani

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Note 8i bende kullanıyorum. Sms atabiliyor alabiliyorsun. Kitap işi sıkıntı evet. Ben ders notlarımı tarattırıp içine atıp okuyorum. Samsungapps te de var kitap ama ingilizce. Okuma modu var Note 8 de ekranı ayarlıyor o baya iyi ama kitap işi çok bereketli değil. [MENTION=278579]SaidS[/MENTION]
Fakat kitap nerede bulunur bilemiyorum kendi notlarımla idare ettiğim için.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
telefonda oynadığın bütün oyunları tabletinde de oynayabilirsin ki bu iPad gibi değil yani
11-12 yaşında olmam ciddiye alınmamam gerektiği anlamına gelmez. Apple'ı kullandığım ve sevdiğim doğrudur ama yalan yanlış şeyler söylediğimi sanmıyorum. Senin de Android kullandığını biliyorum ama aşağılamıyorum değil mi? Tablette iPad'in bir numara olduğunu herkes biliyor, kendini kandırma. Yanlış bakış açısı!

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4

senin yaşın 11 den büyükde ne olmuş saygıyı bilmiyorsun !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş kaygılarını okudum. bu kaygılarının bi kısmı doğru bi kısmı yanlış doğru olanlar: kitap olayında sıkıntı çekersin reaaders hub da bi sürü ücretsiz kitap var ama nerdeyse hepsi ingilizce
yanlış kaygıların: bi kere android te bi sürü tabletler için uygulama var ve mesajlaşma konusunda viber vb uygulamalarla chatlaşabilirsin
eğer nerden biliyosun dersen benim de note 8 im var ordam biliyorum:P

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Helal olsun!

Kullanmıyor olabilirim ama yalan mı söylüyorum?
Yalan söylüyorsun ayrıca buraya yaş sınırı konulsun arkadaş tamam görüşlerine saygı duyuyorum ama görüş bildirirken bir tarafı sürekli aşağılayamazsın herkesin iPhone iPad alacak parası olmayabilir

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yalan söylüyorsun ayrıca buraya yaş sınırı konulsun arkadaş tamam görüşlerine saygı duyuyorum ama görüş bildirirken bir tarafı sürekli aşağılayamazsın herkesin iPhone iPad alacak parası olmayabilir
Ben herkes iPhone, iPad alsın demiyorum. Apple almak için nedenleri söylüyorum. Yaşım küçük olabilir ama birçok şeyi senden iyi biliyorum. Parası olan olmayan herkese Apple önermiyorum zaten.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben herkes iPhone, iPad alsın demiyorum. Apple almak için nedenleri söylüyorum. Yaşım küçük olabilir ama birçok şeyi senden iyi biliyorum. Parası olan olmayan herkese Apple önermiyorum zaten.

adam almış artık senden tavsiye istemedi yardım istedi sende ikide bir çöplük yani bilmem ne sanki appstore da uygulamaları uzaylılar yapıyorda onlar değerli oluyor note 8 çok güçlü ve şık bir cihaz istediği oyunuda uygulamauıda sorunsuz açar zaten markete girince önce tablete yönelik uygulamalar önerilir sebze pazarı gibi gel abla gel abi yok heralde

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
adam almış artık senden tavsiye istemedi yardım istedi sende ikide bir çöplük yani bilmem ne sanki appstore da uygulamaları uzaylılar yapıyorda onlar değerli oluyor note 8 çok güçlü ve şık bir cihaz istediği oyunuda uygulamauıda sorunsuz açar zaten markete girince önce tablete yönelik uygulamalar önerilir sebze pazarı gibi gel abla gel abi yok heralde
Kalitesiz dedim ama amacım Android'i kötülemek değil; arkadaşın en doğru seçimi yapmasını sağlamak. Note 8'e kötü demiyorum. Bütçen yetiyorsa ve iPad alırsan daha memnun kalırsın dedim, uygulamalarıyla olsun tasarımıyla olsun. Güzel dille söyleseniz anlayacağız da, nedense küçük olduğum için herkes beni dışlıyor. Oysa ki ben hiçbir art niyetle yazmıyorum bunları.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kalitesiz dedim ama amacım Android'i kötülemek değil; arkadaşın en doğru seçimi yapmasını sağlamak. Note 8'e kötü demiyorum. Bütçen yetiyorsa ve iPad alırsan daha memnun kalırsın dedim, uygulamalarıyla olsun tasarımıyla olsun. Güzel dille söyleseniz anlayacağız da, nedense küçük olduğum için herkes beni dışlıyor. Oysa ki ben hiçbir art niyetle yazmıyorum bunları.
yaşla alakası yok ama önceki mesajlarında üstüne basa basa çöplük gereksiz yanına yaklaşamaz gibi laflar ettin bunlar hiç gerçekçi değil

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yaşla alakası yok ama önceki mesajlarında üstüne basa basa çöplük gereksiz yanına yaklaşamaz gibi laflar ettin bunlar hiç gerçekçi değil
Tamam, sen haklisin. Uzatmaya gerek yok. Bir dahakine daha dikkat ederek oneri yaparim. Bu arada bayramin kutlu olsun :)

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ipad'in nesi varmış?