Tablet almak istiyorum

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba, ben de sony tablet s var 3g'li olan fakat tavsiye etmiyorum. 3G'yi düzgün bir şekilde kullanamıyorsun problemli
Selam. Bende 3G ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok şu an için. Tablete o kadar alıştım ki elim ayağım oldu resmen :D

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İpad ve Galaxy Tab'ın yanında Amazon Kindle Keyboard hiçbir şey.Kesinlikle uygulamalar açısından işini görmez kamera uygulamalar oyunlar vs. O kitap okumak için birsürü tuşu var bilgisayar gibi devir tablet devri hem ipad'den de kitap okunuyor galaxy tab'den de ben sana iPad 3 öneririrm ama Asus Transformer Prime da süper hem bilgisayar hem tablet hem de android li :D

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
valla android işletim sistemli almada ne alırsan al :) IPAD AL ıpad :)

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
konu sahibi arkadaş alacağını almıştır ancak bir ipad2 kullanıcısı olarak burayı okuyabilecek potansiyel müşterilere neden ipad'i tavsiye edebileceklerini kısaca özetleyeyim..

iOS kesinlikle sorunsuz bir işletim sistemi,kasma ısınma gibi hiçbir sorunla karşılaşmayacağına eminim..
AppStore'daki inanılmaz uygulama seçenekleri sizi daima güncel tutmaya yeterli olacaktır.. Android marketle appstore kıyaslanmaz bile.. Hergün yüzlerce uygulama katılıyor sisteme..
Apple markasının verdiği bir güven söz konusu.. Kullanım sırasında iyi planlanmış bir arayüze sahipsiniz,uygulamalar arası geçiş oldukça rahat.. Dokunmatik oldukça hassas.. Uygulamaları 'takılma' nedir bilmeden kullanma avantajınız var.. Jailbreak gibi operasyonlarla ücretsiz birçok uygulamayı kullanma hakkınız var..