Soru Tablet alan insanların asıl amacı ne?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Hiç anlam veremiyorum. Büyük ekranda film vs. için diyeceğim ama laptop var, çantası var, çizim-iş amaçlı diyeceğim yine aynı işi laptop görüyor. Tabletin amacı ne?

Son düzenleyen moderatör:

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Hiç anlam veremiyorum, büyük ekranda film vs. için diyeceğim ama laptop var, çantası var, çizim-iş amaçlı diyeceğim yine aynı işi laptop görüyor. Tabletin amacı ne?
Benim çocukluk zamanımda Samsung'un GT-P5110 diye bir tablet vardı. Çocukluk döneminde elbette ucuz telefon kullanıyordum ve oyun, video ve ders gibi işlerde GT-P5110'u kullandım. Dizüstü bilgisayar alacak bütçemiz de yoktu tabii.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Telefonu daha çok oyun oynamak video izlemek gibi şeylerde kullanan insanlar telefonlarını değiştirmek yerine tablet almayı tercih edebiliyorlar. Ayrıca Laptoplardan daha ucuzlar o yüzden tercih edilmesi bence normal
Katılıyorum hocam Evde 2 tane Android tablet var, bende kullanıyorum çoğu zaman telefona ve bilgisayara ihtiyaç duymuyorum, gece uyumadan film izleyebiliyorum, maç olduğu zaman izleyebiliyorum, kısaca Android telefon ne yapıyorsa aynısını daha uygun fiyatta ve daha büyük ekranda yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum hocam Evde 2 tane Android tablet var, bende kullanıyorum çoğu zaman telefona ve bilgisayara ihtiyaç duymuyorum, gece uyumadan film izleyebiliyorum, maç olduğu zaman izleyebiliyorum, kısaca Android telefon ne yapıyorsa aynısını daha uygun fiyatta ve daha büyük ekranda yapıyor.
Biri Lenovo Tab M10 Plus 128GB, Diğeri Honor Pad 8 256 GB.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Tamam yaa kızma 😔
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone a format atılacağı zaman iPad e iTunes yedeklemesi yapılabilir mi peki sanki PC gibi?

Bu özellik varsa pc ye mahkum kalmadan o zaman alınır benim adıma.

Sanmiyorum. iPad pek cok gelismis yetenege sahip olsa da bu tarz yedekleme vs. gibi seyler genelde bilgisayar gerektirir. iPadOS daha cok iOS'ya yakin bir arayuz, bilgisayar bambaska bir sey.