System Warning Hatası

mstfertp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarımı garantide anakart onarımı yaptılar garntiden geldiltenn sonra System Warning :

Warning : 'A problem with the cooling system has been detected. please turn off the computer immediately , and return it for service'

hatası alıyorum ayrıca pc min fanı çok hızlı çalıyor sıcaklık değerleri de pc boşta 55-60 bilisayarı bu hatsyla tekrar garantiye verdim fan temizliğ yaptılar ve bide nyazılımsal sorun var dediler bnde ücret istedkleri için fan ı kabul ettım kendim format attım bir şey değişmedi toshıba satllite c855 İNTEL CORE İ5 6gb ram 1 gb ekran kartı lütfen yardım edin

yaklaşık 2 yıldır kullnıyorum önceden hiç ısınma falen yapmazdı fanı sesli çalışıyor YARDIMNMM

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Keşke aynı konudan 4 tane açsaydın o zaman kesin yardımcı olurdu herkes :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Toshibalarda genelde olan bi sıkıntı. Fanda sorun var fanı değiştirmen gerekebilir. Servisin bunu farkedip değişmesi gerkiyordu ama kafaları neredeydi acaba bilgisayarı böyle sakın kullanmaya devam etme ciddi sorunlar çıkartabilir yakarsın anakartı

mstfertp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah baya yardımcı oldun:) kardeş biliyosan yardım et ya kaç aydır uğrasıyom canım pc telef oldu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya servis diyorki fanda sorun yok diyor gayet güzel çalışıyomuş sadece fan temizliği yaptılar bide yazılımsal bişi varmış onu hala çözmedim

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
eyvallah baya yardımcı oldun:) kardeş biliyosan yardım et ya kaç aydır uğrasıyom canım pc telef oldu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya servis diyorki fanda sorun yok diyor gayet güzel çalışıyomuş sadece fan temizliği yaptılar bide yazılımsal bişi varmış onu hala çözmedim

Yazılımsal değildir donanımsaldır. İşlemcide ve ya ekran kartında sorun olabilir güç dağıtıcıların teki patlamış fazla elektrik gönderiyor olabilir işlemci ekran kartı yada rame bunu hemen halletmeleri lazımdı

mstfertp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya garantiye veriom anca para istiyorlar ne yapıyım ebn şimdi

Reaksiyon puanı
16,128
tüketici hakem heyetine başvur ayıplı mal satmışlar de para iadesi için uğraş.

mstfertp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nerdeyse 2 sene oldu öle veriler mi paryı hemen

Reaksiyon puanı
16,128
ayıplı üründe garanti süresinin manası kalmıyor cihaz periodik olarak servise 5 kereden fazla aynı nedenle gitmesi yeterli olması gerek hakem heyeti açıklar.

mstfertp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 kere gitti aynı sorundan hem kullnıcı hatası diyorlar bilgisayarı yapmanın bi çözümü yok mu