System Volume Information

bjkli_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim harici HDD den pc me vürüs bulaştı klasörün ismide System Volume Information böylee ama bunu silemiyorum,format harici bunu nasıl silenbiliriz Aceba bilgisi olan varmı ?

ivrindi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o dosya virüs değil ki her partisyonda bulunan disk kayıt bilgilerinin olduğu dosyalar.
onu silemexzsin zaten.
ha o dosyalara virüs bulaştı diyorsan geçmiş olsun...

bjkli_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam Arkadaş sagolasın...

acabuco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim system volume information,sen sistem geri yukleme yaparken pc nin zamani eskiye alirken kullandigi dosyalari icerir,o dosyalarin icinde virus varsa bilgisayarim,sag tik,ozellikler,sistem geri yukleme sekmesine tiklayarak;''Butun surucuklerdeki Sistem Geri Yukleme'yi kapat sekmesine tiklayip,uygula(biraz bekletebilir,dosyalar silinicegi icin) ve ardindan tamam diyiniz,artik sistem geri yuklemenin kaydettigi tum dosyalar silinicektir,ayriyetten bu islemi pc nizin rahatlamasi icin ayda 1 kez yapmanizi oneriyorum.Isiniz bittikten sonra deminki uygulamanın tersini yaparsanız,sistem geri yuklemeyi acmis olursunuz. Yardimci olduysam ne mutlu bana.

bjkli_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim system volume information,sen sistem geri yukleme yaparken pc nin zamani eskiye alirken kullandigi dosyalari icerir,o dosyalarin icinde virus varsa bilgisayarim,sag tik,ozellikler,sistem geri yukleme sekmesine tiklayarak;''Butun surucuklerdeki Sistem Geri Yukleme'yi kapat sekmesine tiklayip,uygula(biraz bekletebilir,dosyalar silinicegi icin) ve ardindan tamam diyiniz,artik sistem geri yuklemenin kaydettigi tum dosyalar silinicektir,ayriyetten bu islemi pc nizin rahatlamasi icin ayda 1 kez yapmanizi oneriyorum.Isiniz bittikten sonra deminki uygulamanın tersini yaparsanız,sistem geri yuklemeyi acmis olursunuz. Yardimci olduysam ne mutlu bana.

Gerçekten yardımcı oldun kardeş sagolasın

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
bu sorun bendede vardı norman malware cleaner programıyla siliyorum