system volume information virüsü nasıl temizlenir

MehmetKalaş

Asistan
Reaksiyon puanı
20
merhaba usb deki virüsü nasıl temizlenir yardım edermisiniz lütfen yardım edin

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
önce klasör seçenekleri--->görünüm : basit dosya paylaşımını kullan ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneklerindeki tiki kaldır.
sonra system volume information kalsörüne sağ tıkla özellikler---->güvenlik buradaki kutuda sadece system yazar ekle de açılan kutudaki boş yere kullanıcı adını yaz yandaki tuştan da denetle de isim//bilgisayar adı şeklinde yazılır. tamam de ardından alt tarafta izin kutucuklarından en üsttekini işaretle(işaretli değil ise) bu durumda system volume information klasörü üzerinde tam yetkili olursun.
not: bu işlemi hdd üzerinde farklı bölümler için de kullanacaksan hepsi için tekrarlamalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya Kaspersky
antivirüs silemiyormuş sanırım görüyormuşta

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
önce klasör seçenekleri--->görünüm : basit dosya paylaşımını kullan ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneklerindeki tiki kaldır.
sonra system volume information kalsörüne sağ tıkla özellikler---->güvenlik buradaki kutuda sadece system yazar ekle de açılan kutudaki boş yere kullanıcı adını yaz yandaki tuştan da denetle de isim//bilgisayar adı şeklinde yazılır. tamam de ardından alt tarafta izin kutucuklarından en üsttekini işaretle(işaretli değil ise) bu durumda system volume information klasörü üzerinde tam yetkili olursun.
not: bu işlemi hdd üzerinde farklı bölümler için de kullanacaksan hepsi için tekrarlamalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya Kaspersky

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
kaspersky free yi indirip taratabilirsin..

usb ye format at. kaspersky ile tüm bilgisyarını tarat, eğer virüs yoksa indir isoyu, at formatını, virüs kalmaz. ama herşeyin silinir. resimlerini falan yedek almalısın. (dikkat et virüs oralara da bulaşmasın.)

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Ne gibi bir virüs anlamadım. System Volume Information normalde olan bir şey zaten. Ha eğer virüs olarak gizlendiyse işte onu bilemiyorum. Malwarebytes ile taratın.

gr0ke

Asistan
Reaksiyon puanı
171
.

Son düzenleme: