Syoss 9.5 Küllü Sarı Veya Palette 9.1 Küllü Sarı Önerir Misiniz?

GothicWitch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saçım sarı açıcı yapmadan sadece boya kullanmak istiyorum. Diplerim şimdilik iki parmak kadar var, doğal rengim orta kumral ve çok çabuk açılan bir saça sahibim. Saçımı komple boyayacağım diplerim en çok nasıl bir renk alır onu merak ediyorum. Önceden boyatmama kararı almıştım o yüzden boyatmamıştım diplerimi biraz saçlarımı dinlendirmek istemiştim ama baktım olmuyor böyle ben de saçlarımı açmadan boyamak ve biraz çok hafif de koyulaştırmak istedim. Küllü sarı tonlarında istiyorum fazla koyulaştırmamak şartı ile. Beyaz tenli, renkli ela gözlüyüm. Sizce bu renklerden hangisi daha iyi olur bana gider? İstediğim renk tonu buna benziyor;

Ekli dosyayı görüntüle 9727

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Burda bu soruyu yanıtlayabilen yoktuur. Sizi kadınlarklubune alalım

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bir bayan olarak cevap yazayım size bu forumda bu tarz soruların cevabını alamazsınız gibi geliyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim saçlar şu an kumral. Bence doğal haline bırak . Boya zarar verir fazla çok

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kimyasallara karşıyız :)

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Saçı mahvediyor boya aşırı derecede. Bence oynama saçlarınla fazla benden tavsiye sana :) [MENTION=433703]GothicWitch[/MENTION] Bir arkadaşım vardı Sürekli saçını boyardı sonu kötü oldu saçı lastik gibi olmuştu denemedigi serum vs şeyler kalmadı saçları için ama ne oldu sonu vahim deneme bence boşver . Bir süre sonra saçının dipleri ayrıldı

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Bırakın dağınık kalsın :)