Symbian anna v25.007 için service pack

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar önceki konuda başlıktaki versiyonun haberini vermiştim, şimdi ise service pack güncellemesi çıktı. Evet yanlış okumadınız service pack, Nokia C7'yi güncellemeden haber vermek istedim. İlgilenen arkadaşlara durulur.

Getirdiği özellikler:
Bu önemli güncelleştirme paketi, akıllı telefonunuza yüklemek için, daha iyi performans ve kullanılabilirlik getiriyor.Fotoğraf çekerken kaydırma mesajları daha kolay ulaştırılmak , artı daha hızlı konum bilgisi ve daha fazlası.

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
mesela android mi ?... yüksek donanım gerektiriyor... şarj canavarı...symbian çok iyi demiyorum ama en azından şu an gelişiyor...belle güncellemesi ile androidden daha iyi olacak.....

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:09 ----------

haa birşey daha daha önce telefonlar için işletim sistemi nedir kimse bilmiyordu bir tek yine symbian vardı...multitasking özelliğiyle herkes hayranıydı (bkz. nokia 6600) şimdi kimse beğenmiyor....sadece yeterince önem verilip geliştirilmedi o kadar....şimdi az da olsa gelişiyor

bucurbocek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
symbian anna 1/2 - 2/2 ve servis paketi yükleyebilmek için linke ihtiyacım var...nerden nasıl bulurum.yardımcı olursanız sevınırım...

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
telefonundan yada nokia suitten güncellemelere bak ordan bulursun yada phoneixten flash atabilirsin internette hiç rastlamadım....uygulama olsa bulursun...