Swishmax - Mouse ile çalmaya başlayan flash yapımı [Video Anlatım]

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
İzmirin Sokaklarında ....

Eline sağlık !

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Peki Mouse üstüne geldiginde başlayıp çektigimizde duruyor tekrar getirdigimizde kaldıgı yerden devam etme gibi bi özellik yokmu ? Çoğu reklamlar artık o şekilde sesi kısık devam ediyor mouse getirdiginizde kaldıgı yerden ses geliyor :)

REDKAYA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İzmirin Sokaklarında ....

Eline sağlık !

Aynen izmirin sokaklarında :))

Teşekkür ederim bilader faydası olursa ne mutlu bana :))

---------- saat 14:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:18 eklenmişti ----------

Peki Mouse üstüne geldiginde başlayıp çektigimizde duruyor tekrar getirdigimizde kaldıgı yerden devam etme gibi bi özellik yokmu ? Çoğu reklamlar artık o şekilde sesi kısık devam ediyor mouse getirdiginizde kaldıgı yerden ses geliyor :)

Vardır olmaz olur mu ama işin açıkçası okadar derin çaplı kavrayamadım daha üstüne çalışıyorum ama öğrenir öğrenmez paylaşacağım.
Ben bildiğim bu olayı bugün boş vaktm oldu diye hemen paylaştım onuda tam anlamı ile öğrenirsem baraya koyacağımdan emin olabilirsin:rolleyes:

Alican Doğu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu Videoyu Hangi Programla Hazırladın Bizede Söylermisin Lütfen

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
birşey soracağım ama mesela videoyu yaptık kaydettik mesela uploadda ettik bu forumdada olduğu gibi direk izletmek için ne yapmamız qerekiyor

REDKAYA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birşey soracağım ama mesela videoyu yaptık kaydettik mesela uploadda ettik bu forumdada olduğu gibi direk izletmek için ne yapmamız qerekiyor

[ FLASH ] [ /FLASH ] bu kod arasına "swf" uzantılı linki koyarsan gosterilir

---------- saat 23:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:47 eklenmişti ----------

Çok güzel olmuş eline sağlık.

Teşekkürler sağol kardeşim