Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyidir herhalde. Amaç ne? ikinci eli mi? dizel mi? benzinli mi? nedir?. Ne için sordun? Bu soruya nasıl bir cevap bekliyorsun. Nesini soruyorsun. vs. vs. vs. vs.
84 model suziki kullandık 3 yıl bi kere bile arızalandığını görmedim.yedek parçasıda o kaar pahalı değil eskiyen parçalarını değitirirdik sadece mercedesin adı var suziki tanınmıyor bizim ülkemizde ama suzikinin yolda bıraktığını hiç görmedim ben
Öncelikle 2011 model swift kullanıcısıyım... Burdaki insanlar ister inanır ister inanmaz, 1.2 otomatik vites 92 beygir, klima açık Ankara'ya full depo yala çıkıyorum ve vardığımda çeyrek deponun biraz altında varmış oluyorum. ( Hız Ortalaması 100, çocuk olduğu için ) Ayrıca Sx4 gayet başarılı bir araç. Donanımına göre sınıfındakilere fark atan bir araç. Artı olarak sadece Sx4 lere servisleri veya satış ofisleri LPG takıyor. Benim şehir içi ortalamam 50 TL benzin koyuyorum 168 km yol yapıyorum. Ancak swiftlere LPG yok. Sx4 e var birde onu taktırırsan sen düşün ne kadar yakacağını. Sadece swift donanımından örnek verim 7 hava yastığı, klima, USB mp3, CD, 4 otomatik cam, çocuk kilidi ve cam kilidi ( şöfor tarafında ) Yükselen şöfor koltuğu, direksiyon ayarı, ABS, ESP... Memnuniyetim mi ? Suzuki'den marka olarak çok memnunum. Hatta Temmuzda yeni kasa crossover gelecek ( alamayız ama isterdim almayı ) o derece başarılılar. Ve son olarak reklemları az tutuyolar ki arabanın maliyetini arttırmamak için. Çünkü reklam giderleri arabaların satış fiyatını % 20 - % 25 arttırır. Bence alacaksan hiç pişman olmazsın.
aslında arabayı geçen hafta aldım.bir tanıdığım kullanıyordu onun tavsiyesi ile 2 el 2011 model lpg li olarak aldım yani piyasada fazla olmayan bir araç olduğundan daha önce kullanan fazla olmadığı için kafam karışık inşallah pişman olmam şu an ki yakıt çok güzel 100 km de 20 TL yakıyor.
Düzeltme yapim, Çeyrek deponun altında varıyorum derken, yarım deponun üzerindeki Çeyrek depo çizgisinin altında varıyorum Ankara ya, Yani daha yarım depodan fazla benzinim oluyor. Ayrıca 2 kere bakıma gittim, iki bakımın toplma tutarı 554 TL tuttu. İlk Bakım 300 TL ikinci bakım 254 TL tuttu. Parçası pahallımıdır bişey diyemem.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Pişman olmazsın kullandıkça sevdiriyor kendini. artı muadil araçlarda olmayan ama sende olanları gördükçe daha çok sevmeye başlıyosun arabayı. Alışınca ve sakin kullandığında daha da düşecek tüketimin. Sen bile şaşıracan. Benzinde kullanırken benzin ışığı yandığında daha 4 litre benzinin oluyor. uzun yoldaysan rahat 50 km daha gidersin ( 90 km hız ile ) bir sonraki benzinciye yetişirsin.
Bir kere motordan fark artıyor bir çok muadiline. İçinde Doch motor var. Doch motor şuan dünyada sayılı iyi motorlardandır. Kısaca kafan rahat olsun. He ön takımlar biraz serttir, onunda sebebi sürüş konforunu arttırması için öyleymiş Servisten benimki için öyle demişlerdi. Bazı çukurlarda öyle bir sert vurma sesi duyarsın ki ( ulan vurduk jantı dersin ) ama rahat ol ön takımları sert biraz.
Fotoğraf koydun sanırsam ama görünmüyo. Onun yerine ben size bir link gönderim siz ona bakın. Eğer bu arabayı konsept olmaktan çıkartıp gerçek hayatta yaparsa bu modeli, ne BMW kalır ne Mersedes... Benim şahsi fikrim. http://www.globalsuzuki.com/shanghai2013/gallery.html
Son olarak Suzuki malesef Türkiyede reklamı ve kullanıcıların farkında olmamasından sebep bazı modelleri getirmiyor Türkiyeye. Yoksa Mersedes ve Audi tokatlayan 204 beygirlik bir arabasıda var... Ve standart donanım ) onuda bu link te bulabilirsin. http://www.globalsuzuki.com/automobile/lineup/kizashi/gallery/index.html
Alırken Expertiz yaptırmadın mı? Şüphen varsada götür bir servise. Haziran ay'ına özel yedek parçada % 25 işçilikte %15 varan indirim kampanyası var şu an. Hem kontrol ettirmiş olursun. İstanbul'daysa Şişli Ayazağa daki ASAL oto ya götürebilirsin. Ben memnun kaldım. Ankadaysanda Kangurum a götürebilirsin. Her iki servisten de memnun kaldım.
yok serviste baktırdım zaten araçta şu an itibari ile bir şey yok her şey iyi konuda sıkıntı yok.ben sadece fazla adı duyulmamış bir arac aldığım için biraz kafam karışıktı yoksa araçta bir sorun yok çok şükür.