Suskunlar Twitter'ı Yıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fearlees
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1331294032_10_suskunlar.jpg

Yayına girdiği günden beri yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin, başarılı sahnelerine imza atan çocuk oyuncularının rollerine nasıl hazırlandığı merak konusu oldu.
Oyunculuklarıyla
dikkat çeken ‘Suskunlar’daki çocuk oyuncular[COLOR=[URL=http://forum.shiftdelete.net/usertag.php?do=list&action=hash&hash=000000%5D%5BFONT%3Darial%5D]#000000][/URL] Furkan Didim’in Ecevit’i, Emirhan Akbaba’nın Bilal’i, Ulaşcan Kutlu’nun Zeki’yi, Berkcan Çakar’ın İbrahim’i canlandırdığı ıslah evindeki şiddet sahneleri çok ses getirdi.[/COLOR]

Başrollerini Murat Yıldırım, Sarp Akkaya ve Aslı Enver'in paylaştığı daha bir çok ünlüoyuncunun da yer aldığı dizi iddialı sahneleri ve kaliteli çekim stili ile konuşuluyor. Dizi twitter'da da çok konuşuluyor. İşte dün akşam twitter'da konuşulanlar.

Siz nasıl buldunuz?

SUSKUNLAR DİZİSİ İÇİN TWİTTER'DA NE DEDİLER?

Kübra Türe?[MENTION=7551]kbra[/MENTION]Ture

Beni aylar sonra saatlerce televizyon karşısına kilitleyen "suskunlar" ekibine teşekkürü bir borç bilirim. Lütfen bu çizgide devam edin.

NERGİS ERSOY?[MENTION=6646]nergis[/MENTION]ersoy
SUSKUNLAR dizisi harika artık tek izleyeceğim dizi SUSKUNLAR....

olcay?[MENTION=35104]ASKI[/MENTION]baris
#suskunlar iyi hoş da bu ibo başka bişi lan.. sarıp sarmalayası geliyor insanın..

?Tuba Güneş Ulaş?[MENTION=91080]sun[/MENTION]ulas
Yeni fenomen suskunlar

rojhat kavak?@
"suskunlar" dizisi pozantida yasananlarin perdeye yansiyan,yetersizde olsa etkileyici yüzü nitelinge..anlamak icin izlemeye deger..

esra ylmz?[MENTION=96961]esr[/MENTION]raylmz

#suskunlar 2. Bölümüyle yine beni kendisine bağladı ve Ağlattı:(( [MENTION=12497]suskun[/MENTION]lartims

gksugizem?@gksugizem
#suskunlar şuanda Türkiye'de en iyi yapılan dizilerden bitanesi..

ayse unal?[MENTION=124998]asee[/MENTION]atoom
#Suskunlar cocuk oyunculaR cokk ama cok basarılılar,, uzun zaman sonra ilk defa bir dizi izliorum,, dogru dürüst!!

kaynak
http://www.haber365.com

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ilk bölüm güzeldi 2. bölüm geç bir saatte oldugundan dolayi izliyemedim ama iyi basladilar insallah boyle gider bir cok dizi 1 kac bölümde boyle gidiyor ama daha sonra patliyor zamanla gorücez :)

Reaksiyon puanı
31
Şu 3 bölümdür harika gidiyorlar özellikle en son bölüm bir zamanların Türkiye gerçeği apaçık ortada şimdiki davranışlar nasıl orası bir muamma.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Çok övüyorlar diziyi indirip seyredeyim bakalım.

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
şerif(ecevit) süper bilal da tam piskopat ibrahimi de hakikaten sevesi geliyor insanın hepsi çok başarılı

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kaçırmadan izliyorum :)

ddyws

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi indirip denemek lazım bu kadar iyi mi görelim