/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
Televizyon televizyondur bana göre. Çocuğunuza televizyon izletmeyin kafi.
köye taşının elektrik,internet olmasın paşa paşa yaşayın ...
varmış ankara'ya bağlı bir kaç köye elektrik gitmemiş çok ücra bir yerde ve ulaşımı zor yerdeymiş o köyler...Elektriğin olmadığı bir köy var mı dayı? Öğret de gidek!![]()
varmış ankara'ya bağlı bir kaç köye elektrik gitmemiş çok ücra bir yerde ve ulaşımı zor yerdeymiş o köyler...
hayır çocuk doğmuş teknolojinin kötülüğünden korumak istersen iyi seçenek tabi amişler de var ama onlar koyu katolik (onların yobaz denen modeli ki bu tabir abartılı bir tabir onlar pensilvanya civarlarındalar hiç gitmiyeceğim yer)...Oraya gidin diyosun yani
Bize mektup yollasan gelir mi?![]()
hayır çocuk doğmuş teknolojinin kötülüğünden korumak istersen iyi seçenek tabi amişler de var ama onlar koyu katolik (onların yobaz denen modeli ki bu tabir abartılı bir tabir onlar pensilvanya civarlarındalar hiç gitmiyeceğim yer)...
gidilmez oralar zaten...Pensilvanya...
Büyük sıkıntı konfi, oralara girme istersen.
Dünyanın en büyük namussuzunun yaşadığı yer olarak bilinir de...![]()
Ben de sizi anlamıyorum. Yahu biz de böyle büyümedik mi? Ben de elime kılıcı alıp kiaa kiaaa diye ortalarda sallardım. Yalandan silah yapıp dıkşiyan dıkşiyan der gezerdim. Eminim sen de böyleydin. Noldu psikopat mı olduk? Kafayı mı yedik? N'oldu?
Bence bu televizyona çıkıp anne babalara öğüt veren doktorlar yüzünden büyüklerin psikolojisi değişti. Her şeyi fazla büyütür hale geldiniz.
boş içeriklerden çok üretime ihtiyacımız var üretelim ki geri kaldığımız açıklık kazansın burada ki durum insanları uyutup kölesi oldukları sistem içinde sahte mutluluklar ve avuntular yaratmak.Ben zararlı görmüyorum. Gayet güzel bir program. Her şeye karşı olmanın da hiçbir anlamı yok. Siz istiyorsunuz ki televizyonda sadece belgesel ve haber olsun. Ya da kim milyoner olmak ister gibi genel kültür yarışmaları.