Survey complete

backoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mq3k2.png

mq3kr.png

URL]

URL]

burdaki dosyayı indirmek istediğimde yukarıdaki reklamlar çıkıyor. sanırım o reklamlardan birinin tamamlanması lazım ama tamamlayamıyorum telefonumdan bir yere üye olmamı istiyor haftalık ücret karşılığında bu yüzden dosyayı indiremedim. hot spot açtığımda yabancı reklam/anket gibi şeyler çıkıyor ama onlarıda tamamlayamadım. dosyayı indirmek için ne yapabilirim .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şükür et üye olamamışsın. O tip sitelerde barınan dosyanın emin ol aslı olmuyor. Örneğin BF3 multiplayer giriş sağladığını iddia ettiği crack dosyaları hep bu tip paylaşım sitelerinden link veriliyor. İndirdiğinde ise gözünden 2 damla yaş gelir sadece. Ne indiriyorsan vazgeç ve başka alternatif düşün.

backoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana basit bir downloader gibi geldi sadece bu tip anketlerden kurtulmak için olumsuz bi yorumada rastlamadım. ama türkçe anketler yukarıdaki gibi yapılacak cinsten değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi Ben Dosya Felan İndirmeyecem Minecraft Give Code Generator Siteleri Var Kodu Almam İçin Surveylerle Ilgilenmem Gerekiyor Saçma Sapan Şeyler Çıkartıyolar Mesala Örnek : En Iyi Videoları İzleyin Diyo Basıyom Saçma Sapan Şeyler Çıkıyor Telefon Numaranızı Girin Diyo Daha Telefonum Bile Yok Saçma Bişeler Sallıyom Tamam Kabul Ediyoda Böyle Başka Surveyler Veriyo Yeter Lan Sıkıldım Artık Adamlar Saçmalamaya Başladılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende birşey indirmeye çalısıyorum kardeşim malesef aynı problem bendede var bi prgram buldum adblock diye reklamı kaldırıyor fakat hala indiremiyorum bi denemeni tavsiye ederim işe yarar belki:thumbup: