Sürünüyorum :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kız arkadaşıma süpriz hazırlamak maksadım biliyorum sizleride çok kız arkadaş mevzusuna dahil ettim başınızı şişirdim ama olay şöyledir. Bugun annemden 50 lira para istedim bendede 50 lira vardı 100 lirayla küçük bir süpriz hazırlıyacaktım. Her ev gibi bizimde ekonomik gelirimiz belli olduğu için, ay sonundan dolayı bana para veremedi anacım. Bende inşaatda çırak olarak çalıştım.

Arkadaşlar sakın yanlış anlamayın ama bu aşk adamı süründürür :D bende böyle sürünecem bir müddet :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Helal olsun Kardeşim.
Rabbim, inşAllah kendisini ne kadar sevdiğini anlamış olan birini karşına çıkarmıştır (-ki bu kadar değer verip O'nun için inşaatlarda çıraklık yaptığına göre eminim O da senin kıymetini biliyordur)...

Ne diyelim, Allah tamamına erdirsin kardeşim.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Bi kaç konuna denk geldim de, inşallah hakkında hayırlı olan kişidir yengemiz, bu kadar değer verip daha sonra sorunların olması ayrılmak falan çok kötü, bu yüzdendir ki hiç ısınamadım ben kimseye bu kadar.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi kaç konuna denk geldim de, inşallah hakkında hayırlı olan kişidir yengemiz, bu kadar değer verip daha sonra sorunların olması ayrılmak falan çok kötü, bu yüzdendir ki hiç ısınamadım ben kimseye bu kadar.

Allah hayırlısını versin kardeşim inşallah önüne eli yüzü düzgün biri çıkar bir müddet sonra

Helal olsun Kardeşim.
Rabbim, inşAllah kendisini ne kadar sevdiğini anlamış olan birini karşına çıkarmıştır (-ki bu kadar değer verip O'nun için inşaatlarda çıraklık yaptığına göre eminim O da senin kıymetini biliyordur)...

Ne diyelim, Allah tamamına erdirsin kardeşim.

İnşallah kardeşim ne biliyim farklı bir duygu hani sevdiğim kız için sorumluluk yüklenmek ilk defa böyle birşey yapıyorum hadi hayırlısı :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Allah hayırlısını versin kardeşim inşallah önüne eli yüzü düzgün biri çıkar bir müddet sonra

İnşallah kardeşim, hayatta bazen bazı acılar yaşanılıyor, bazı imkansızlıklar imkanlı gibi görünse de imkansız olduğunu çok iyi bir şekilde gösteriyor, oluruna bıraktım artık herşeyi, kaderde ne varsa en güzelinden yaşıyoruz ve yaşıcaz inşallah, sana da Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Sen fena aşık olmuşun adamım senin sonun hiç iyi değil :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnşallah kardeşim, hayatta bazen bazı acılar yaşanılıyor, bazı imkansızlıklar imkanlı gibi görünse de imkansız olduğunu çok iyi bir şekilde gösteriyor, oluruna bıraktım artık herşeyi, kaderde ne varsa en güzelinden yaşıyoruz ve yaşıcaz inşallah, sana da Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.

Hayatın hangi yöne doğru döneceği belli olmuyor kardeşim.. İnşallah hayırlısı olur.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bir kız için çıraklık yapılırmı be üstad değermi daha doğrusu :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Arkadaşlar kız arkadaşıma süpriz hazırlamak maksadım biliyorum sizleride çok kız arkadaş mevzusuna dahil ettim başınızı şişirdim ama olay şöyledir. Bugun annemden 50 lira para istedim bendede 50 lira vardı 100 lirayla küçük bir süpriz hazırlıyacaktım. Her ev gibi bizimde ekonomik gelirimiz belli olduğu için, ay sonundan dolayı bana para veremedi anacım. Bende inşaatda çırak olarak çalıştım.
Arkadaşlar sakın yanlış anlamayın ama bu aşk adamı süründürür :D bende böyle sürünecem bir müddet :D
helal sana kardeşim bu sürünmek değil gerçek aşkın araç ve gereçleri umarım bu aşk devam ederde gerçekten sürünmezsin :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
helal sana kardeşim bu sürünmek değil gerçek aşkın araç ve gereçleri umarım bu aşk devam ederde gerçekten sürünmezsin :D

:D İnşallah kardeşim öyle olur bakalım böyle gidicek toplam parayı çıkartana kadar. :D Nede olsa buda bir iş.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ZvwY2.jpg

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Değerini bilir inşallah, ama sanmam.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aşk: allahın şaşkınlar klubu. der tuna kiremitçi :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
İnsanın hayatında, belli bir zamanda bir dönüm noktasi olabiliyor. Bu firsati en iyi şekilde değerlendirmeni isterim..

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Yıllardır bütün arkadaşlarıma sevdikleri ve hatta "ciddi düşünüyorum abi" dedikleri kızlardan ayrılacaklarını söylerim.Bazen ne zaman ve nasıl ayrılacaklarınıda söylerim.Hepside benim dediğim şekilde her çıktıkları, sevdikleri, ciddi düşündükleri kızlardan ayrıldılar :D Seni tanımıyorum.Tanısaydım senin hakkında da bir kehanette bulunurdum:biggrin:

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yıllardır bütün arkadaşlarıma sevdikleri ve hatta "ciddi düşünüyorum abi" dedikleri kızlardan ayrılacaklarını söylerim.Bazen ne zaman ve nasıl ayrılacaklarınıda söylerim.Hepside benim dediğim şekilde her çıktıkları, sevdikleri, ciddi düşündükleri kızlardan ayrıldılar :D Seni tanımıyorum.Tanısaydım senin hakkında da bir kehanette bulunurdum:biggrin:
:D Aman hocam vallahi falcı gibisiniz :D dediklerinize göre :D fala inanma falsız da kalma :d

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Benimkinin falla falan ilgisi yok.Ben tamamen gördüklerimden ve tanıdığım insanların karakterlerinden yola çıkarak onların göremediği gerçekleri görüyorum.Gördüğüm gerçekleri söylüyorum onlara.Onlar ilk başta inanmak istemiyorlar ama ayrıldıktan sonra haklıymışsın abi diyolar:biggrin:

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Benimkinin falla falan ilgisi yok.Ben tamamen gördüklerimden ve tanıdığım insanların karakterlerinden yola çıkarak onların göremediği gerçekleri görüyorum.Gördüğüm gerçekleri söylüyorum onlara.Onlar ilk başta inanmak istemiyorlar ama ayrıldıktan sonra haklıymışsın abi diyolar:biggrin:

Bunu da ben söyleyeyim, onların bıraktığı kızlarla sen sevgili olacaksın:P

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630

Medyum memiş gelmiş :D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Medyum memiş gelmiş :D

Beyler böyle demeyin.Medyumluk falcılık falan benim en nefret ettiğim şeyler ve bu işleri yapanlarında en büyük düşmanıyım.Bana ters bu işler.Ben bazı insanların görmek istemediği gerçekleri görürüm.Dobra ve gerçekçi bir insanım.Kimseden lafımı esirgemem.Bu nedenle söylediğim çoğu şeyde haklı çıkarım...

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Çok değerli kardeşim.
Çok seviyorsun ve çok kıymet biliyorsun.
İnşaatta çalışarak kız arkadaşına hediye almanı takdir ettim.
Çok temiz bir arkadaşa benziyorsun.
İnşallah sevdiğinin ve değerinin kat kat fazlasını alırsın.
Ben zamanında çok seneler önceleri 10 yıl kadar olmuştur, sevdiğimi sadece 5 dakika görebilmek için 30 km yürüyerek gittim ve yine aynı yolu yürüyerek geri döndüm, çok sevmiştim o da beni.
Ama olmadı değerimi anlamadı. Bıraktı beni. Sonra ağlaya ağlaya geldi bana. Çünkü kıymetimi ve iyiliğimi sonra anlamıştı. Ama iş işten çoktan geçmişti bir kere beynimden silmiştim ve de kalbimden de..
Şimdi dersen aşk nedir ben tarihini yazdım bu sadece bir örnektir.
Hep hayırlı eş iste.