Sürücü kuramıyorum

SaiBott

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhabalar. İnternetten masaüstü bilgisayar için wifi usb sipariş etmiştim. Ürün geldi, içindeki cdyi takıp sürücüyü kurmak istedim ancak sürücü kurulumu bitince bir süre sonra mavi ekran veriyor ve windows u normal başlattığım zaman siyah ekran veriyor. Güvenli modda sürücüyü kaldırıp açtığımda sorun olmuyor. Nasıl internete erişeceğim :(

chadduman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
51
USB wifi nin marka ve modelini atarsanız yardımcı oluruz.

SaiBott

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar sürücüyü kaldırdım güvenli moddan, normal başlatıp usbyi taktım sürücü cd sini kurmadan kendisi tanıdı. Şimdilik giriyor konu kilit.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Arkadaşlar sürücüyü kaldırdım güvenli moddan, normal başlatıp usbyi taktım sürücü cd sini kurmadan kendisi tanıdı. Şimdilik giriyor konu kilit.
Zaten öyle olması lazımdı. Bendeki adaptörü windows 7 hiç sürücü yüklemeden tanıyor mesela.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Microsoft kısmından sürücü güncelleme ile çözmüşsün sorunu. Uygulaması olursa daha iyi ses alabilir tabi ses özelliği varsa. Veya konstrast vd ayarları yapılandırabilirsin. Tabi kameranın kalitesine orantılı olarak vardır, yoksa yok.