Sürprizim - öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

orcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben bir site yaptım. sitemin amacı Ali, Ahmet sevgilisine sürpriz yapmak istiyor fakat ne yapıcak ?? bu kafalarda hep soru işaretidir. Değişik birşey olsun, güzel olsun, ucuz olsun filan. Bir platform oluşturayım dedim, daha önce sürpriz yapanlar gelsinler siteye sürprizlerini yazsınlar ve arayanlar da bu sürprizleri ordan okusunlar ve en uygun olanı sevgilisine yapsınlar. bir okuyunca forum tarzında duruyor fakat forum da değil. Forum-Blog arasında sıkışmış birşey diyelim. sizden istediğim daha önceden yaptığınız veya size yapılan sürprizleriniz varsa yazabilirseniz yazmanız veya bak şurasını şöyle yapsan daha iyi olur, burasını kaldır gibisinden tavsiyeler.

Sürprizim.net sitem bu. Dediğim gibi yazılarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. çok teşekkürler.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
başkasının yaptığı üzerinden fikir yürütmek yaratıcı gelmedi bana. başka biri sevgilisine sürpriz yapacak diye de girip neden yazayım hiç anlamadım. bana biraz boş iş geldi. yeterince duygusal mı değilim nedir :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yazı eklemek için üye olmak gerekiyor,fazla iyi bir sistem değil sanırım.

orcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dadaist: o da bir düşünce. fakat bunu yapmaları için iki sebep var bence. mesela sen foruma konu açan birine yardım ediyorsun, niye ? insanın doğasında bu vardır bir şekilde. ben demiyorum 10 insanın 10u bunu yapar fakat 10 insandan 3ü bile bunu yapsa güzel birşey bence.
ikincisi ise; mesela sen bu siteden ilham alarak bir sürpriz yaptın ve sevgilin çok beğendi. bence sen de gelip eskiden yaptığın bir sürprizi buraya yazarsın. en azından ben olsam yapardım diye düşünüyorum :)

loki; aslında üye olmak o kadar da zor değil, aktivasyon kodu filan yok, mail, nick, şifre ve üyesiniz :) üyelik sistemi olmadan olsa biraz daha kötü olurdu düşüncem.
ayrıca üye olmak yerine facebook, twitter, google, yahoo acountları ile giriş yapabilirsiniz.

ama dediğiniz şeyleri hep bir tavsiye olarak alıyorum, ben siteyi açalı 5-6 gün filan oldu, tavsiyelere göre yön veriyorum. çok tşkler.

orcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka önerisi olan var mı acaba ?

orcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşk ederim, yazılarınızı bekliyorum :)

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sitenin tasarımı ve beğenilme puanları hoş olmuş. Başarılar :)

orcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim. görünümde birkaç değişiklik yaptık, şuanda daha iyi oldu sanırım. yazılarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

orcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sosyal medyaya açıldık. ayrıca sosyal medya üyelikleri ile direk giriş yapılabiliyor.

orcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
artık sürprizlerin devamının okunması için üye olmak gerekiyor. sizce bu iyi birşey mi yoksa kötü mü ?