Suriyelilere vatandaşlık vereceğizki rahatça iş bulsunlar

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Bu politikanın %1000 karşısındayım ve bu politikayı güden bir partiye desteğim olmaz.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
45 günlük çocuğum var devlet hala 300 TL verecek vermedi ama suriyeli olsa anında yatardı. Bu ülkede yaşamak istemiyorum.

rubyisred

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Peki Bizde Savaş Çıktığında Herkesin Dışarı Çıkması.Biz Savaştan Kaçmadık. Elimizde Silah Yokken Sokaklardaydık.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Çoğu kişi bu konuda hükümeti desteklemezken neden ısrarlı devam ediyor anlamış değilim, bence yerel seçimlerde bu politika çok oy kaybettirdi.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Çoğu kişi bu konuda hükümeti desteklemezken neden ısrarlı devam ediyor anlamış değilim, bence yerel seçimlerde bu politika çok oy kaybettirdi.
herhalde milyonlarca suriyeliyi kendisine oy deposu yapacak

yada trumptan ciddi bir tehtit aldı (aile servetinin araştırılması) gibi zaten trump suriyelileri vatandaş yapacakmısınız diye soruyor

ertesi hafta bu açıklamanın gelmesi tesadüf değil

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
ulan ne çektik şu suriyelilerden, okulumda ayrı sokakta ayrı hastaneyi söylemiyorum bile. eskiden insan gibi sıra beklerdim şimdi sırf suriyeli sırası var, hastayım ama gitmiyorum hastaneye. yazık çok yazık...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
herhalde milyonlarca suriyeliyi kendisine oy deposu yapacak

yada trumptan ciddi bir tehtit aldı (aile servetinin araştırılması) gibi zaten trump suriyelileri vatandaş yapacakmısınız diye soruyor

ertesi hafta bu açıklamanın gelmesi tesadüf değil
Gene hikaye yazmaya başlamışın :) Google amcaya Vatandaşlık verilen Suriyeli sayısı yazsan zaten eylül aylarında bu rakamların açıklandığını görecen hemen uyduruyon kesin Trump demiştir o olmuştur bu olmuştur.
Bütün Suriyelilere vatandaşlık verilmesine bende karşıyım bu arada. 4 milyon Suriyeli içinden 100 bin adeti vatandaşlık almış bunun yaklaşık 50 bin'i yetişkin 50 bini çocukmuş. Vasıflı kişilere ( Doktor Mühendis Eğitimci Sporcu flan vatandaşlık verilmisini kısmen destekliyorum ama herkese verilmesine karşıyım)
Ayrıca sen ne kadar vatandaşlık vermeyecem desende Türkiyeden 250 bin $ değerinde mülk aldımı vatandaşlık hakkın doğuyor üstüne Türk bir erkek veya kadın ile evlendimi ister istemez vatandaşlık hakkı doğuyor bu şekilde vatandaşlık almalarını engelleyemezsin. Ama tekrar söylüyorum 4 milyon kişiyede vatandaşlık verilmesine karşıyım.