Suriyeliler Parti mi Kuruyor?

Reaksiyon puanı
102
Abdullah Alhoumse( İnstagram Hesabına Erişmek İçin Tıkla ) isimli şahıs, "İlk Suriye Partisi" adında bir parti kuracaklarını ve hükümetten gerekli izinleri aldıklarını duyurdu.

İnstagram'da ki yaptıkları paylaşım da böyle ;

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Güzel plan. Suriyelilere vatandaşlık verilir daha sonra bu parti ile koalisyon yapılır ve kaybedilen oylar bunlarla karşılanır.
Biz birazcık millet olabilidiysek böyle bir şeye izin vermemeliyiz.

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
İSTANBUL/Sultangazi (Türkiye Cumhuriyeti)
Hocam inşallah doğru değildir. Parti kurulur ve kazanırsa bizi de Suriye'ye gönderirler. Birde hocam Sultangazi'de görseniz yığınla Suriyeli var. Birde hocam iktidar tarafı (ben taraf tutmuyorum) "Güvenli Bölge" diye 1 şey çıkardı. Ama siz düşünün vatandaşlık verilen Suriyeliler hiç ülkesine gidebilirler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gitmezler hocam tabii ki.

Reaksiyon puanı
102
Hocam inşallah doğru değildir. Parti kurulur ve kazanırsa bizi de Suriye'ye gönderirler. Birde hocam Sultangazi'de görseniz yığınla Suriyeli var. Birde hocam iktidar tarafı (ben taraf tutmuyorum) "Güvenli Bölge" diye 1 şey çıkardı. Ama siz düşünün vatandaşlık verilen Suriyeliler hiç ülkesine gidebilirler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gitmezler hocam tabii ki.
Geldikleri gibi gidecekler

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Normal şartlarda gideceklerini zannetmiyorum. Ama iktidar partisi bu konunun kendilerine oy kaybettiklerine inanırlarsa kesinlikle bir düzenleme yaparlar. Şimdi insanları biraz olsun susturmak için şantiyelerden, çalışma sahalarından toplayıp kayıtlı oldukları illere gönderiyorlar.
Benim bu konuda olmasını istediğim ise kesinlikle gönderilmesi gerektikleridir.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Yakında çeteleşecekler. Gasp, hırsızlık, taciz ve tecavüz işlerine karışacaklar ki ara sıra duyuyoruz. Biz zaten suç oranı tansiyonu yüksek bir milletiz bir de bunlar eksikti.

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
İSTANBUL/Sultangazi (Türkiye Cumhuriyeti)
Normal şartlarda gideceklerini zannetmiyorum. Ama iktidar partisi bu konunun kendilerine oy kaybettiklerine inanırlarsa kesinlikle bir düzenleme yaparlar. Şimdi insanları biraz olsun susturmak için şantiyelerden, çalışma sahalarından toplayıp kayıtlı oldukları illere gönderiyorlar.
Benim bu konuda olmasını istediğim ise kesinlikle gönderilmesi gerektikleridir.
Çok haklısınız hocam.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Her b*ka referandum yapan büyüklerimiz bunu da bize sorsun bana kimse sormadı bu adamları mahallende istiyor musun diye?

Byilmaz91

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Suriyeliler, benim görüşümde göçmenlikten çıkmış ve Türk Milletinin birliğini tehdit eden bir azınlık haline gelmiştir. Acilen gönderilmeleri söz konusudur ki, ne vatandaşlık verilmesi ne de yurt dışında 250.000TL karşılığında TC vatandaşlığının satılması, teklif dahi edilemez. Fazla siyasete girmeden konuyu uzatmayalım arkadaşlar.