Sürekli üreyen virüs

For3verJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda bir virüs mevcut. Norton, EsedNod32, Advanced System Care, Combofix gibi antivirüs programlarıyla tarama yaptırdım. Evet bilgisayar temizleniyor tarama sonrasında. Fakat 1 saat sonra yine eski haline dönüyor bilgisayar. Asc ile tekrar tarattığımda 10 tane kötücül buluyo yani. Virüs sürekli biyerden ürüyor. Defalarca recovery yapmama rağmen bu sorunun önüne geçemedim arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Virüs herhangi bir hata verdiriyormu dosyalarınız acılıyormu yada uygulama baslatilamadi hatası varmı ? Esetin güncel sürümüyle tarattırın tarama sonunda dosyalar cıkarsa ekranda sili işaretleyin oldugu gibi bırak secenegi de var oyle kalirsa taramanın bir anlamı kalmaz bazı dosyalarınız siline bilir taramayi yapın sonucu buradan yazın kolay gelsin

For3verJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam virüsün verdiği hata şu şekilde. Bilgisayar aşırı derecede hantallaşıyor, Bi sayfaya girdim ya mesela yazılar birbirine karışıyor sanırım flash playeri de çökertiyo olabilir. Virüsü hafıza kartından kaptım. Esetin güncel virüs programıyla da tarattım, o virüsü hiç bulamıyo Asc buluyo tam olarak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekli dosyayı görüntüle 10427

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Sadece youtube mu bu sekilde aciliyor diğer siteler de durum nedir dosyalarda bilgisayarda her hangi bir sorun varmı

For3verJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook, haberler. Yani hangi siteye girsem aynı sorun. Dosyalarda bi sorun olmuyor, bilgisayarın hızı 100 se 20 ye düşüyo virüs aktif hale geldikten sonra. Başka da bi etkisi yok.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Facebook, haberler. Yani hangi siteye girsem aynı sorun. Dosyalarda bi sorun olmuyor, bilgisayarın hızı 100 se 20 ye düşüyo virüs aktif hale geldikten sonra. Başka da bi etkisi yok.
AdwCleaner ile bi tarata bilirmisin pc yi bir de chrome daki kullanmadıgınız eklentileri silin

For3verJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam daha dün gece recovery yaptım bilgisayara 1 Google chrome yüklü bi de Asc indirdim hepsi o kadar.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
dediklerimi deneyin sorun tam olarak belli olmus olur ona göre onlem alırsınız

For3verJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adwcleaner indirdim ve taradım şuan hiçbişe bulmadı hocam. Esedle taramama gerek yok o zaten virüs varken de bulamıyo.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Dnsleri değiştirmeyi deneye bilirmisiniz google dns lerini kullanın bide asc yi devre dısı bırakin gecici olarak ccleaner kurup temizletin bilgisayarı bir de chrome gelilmiş ayarlardan tarayıcı ayarlarını sıfırlayın

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bunlarla uğraşacağına şimdiye 10 kere format atmıştın.

M`stDm`R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Sana Üzülerek Söylüyorum ki Musallat.exe virüsü bulaşmış Çok pis virüs Combofix Fayda etmez Kaspersky İnternet Security 2015 ile güvenli modda tarama yapman gerek Hafıza kartınıda tak o esnada o da temizlenir !

Sıkıntı şu ki O virüs baş belası Eset veya başka bir program fayda etmiyor güçlü tarama ve gerçekten silen program ile müdahale etmen gerek! KİS 2015 dene !

NOT: Ayrıca AdwCleaner gibi küçük programlar iktidarsız Kalıyor tamamen zaman kaybı!

TEAM Viewer ile yardımcı olabilirim

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Kardeşim Sana Üzülerek Söylüyorum ki Musallat.exe virüsü bulaşmış Çok pis virüs Combofix Fayda etmez Kaspersky İnternet Security 2015 ile güvenli modda tarama yapman gerek Hafıza kartınıda tak o esnada o da temizlenir !

Sıkıntı şu ki O virüs baş belası Eset veya başka bir program fayda etmiyor güçlü tarama ve gerçekten silen program ile müdahale etmen gerek! KİS 2015 dene !

NOT: Ayrıca AdwCleaner gibi küçük programlar iktidarsız Kalıyor tamamen zaman kaybı!

TEAM Viewer ile yardımcı olabilirim

Lütfen yalnıs bilgi vermeyelim 1. si bulasan virüs musallat.exe değil musallat.exe bulasirsa klasorleriniz yanında klasor.exe diye klasor olusur burda oyle bir durum soz konusu değil, değil ikincisi de musallat.exe Esetin temzileye bildiği bir virüs bizzat kendim denedim

M`stDm`R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen yalnıs bilgi vermeyelim 1. si bulasan virüs musallat.exe değil musallat.exe bulasirsa klasorleriniz yanında klasor.exe diye klasor olusur burda oyle bir durum soz konusu değil, değil ikincisi de musallat.exe Esetin temzileye bildiği bir virüs bizzat kendim denedim

Özür dilerim O ayrıntıyı kaçırmışım evet o Klasör.exe oluşturuyor ama şöyle bir durum var kolay silinebilen virüs değildir Esetle silersiniz belli bir süre sonra tekrar aktif olur :) tekrar bulaşır!

ayrıca arkadaşın bir Ekran görüntüsü paylaşması bizim hangi virüs hakkında konuşuyor olmamıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum! Bir Ekran Görüntüsü Paylaşsın Virüsün ne olduğunu bilelim.. Saygılar

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Özür dilerim O ayrıntıyı kaçırmışım evet o Klasör.exe oluşturuyor ama şöyle bir durum var kolay silinebilen virüs değildir Esetle silersiniz belli bir süre sonra tekrar aktif olur :) tekrar bulaşır!

ayrıca arkadaşın bir Ekran görüntüsü paylaşması bizim hangi virüs hakkında konuşuyor olmamıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum! Bir Ekran Görüntüsü Paylaşsın Virüsün ne olduğunu bilelim.. Saygılar
Sadece klasör.exe olusturmakla da kalmaz musallat virüsü sürekli güvenlik duvarı uyarısı verdirir, sistem dosyalarını bozar programlar hata vermeye baslar zamanla en sonunda da windows cöker geri getirile bilir bu cokme ama virüs devam ederse takılan her flas belleği mahveder kendim yazma koruması olmasına ragmen 32 lik flasımı bozdugum için bu virüs yüzünden iyi biliyorum bu virüsü :)musallat virüsünü kendi bilgisayrıma bulasıtrdım ve kac kere bulasmıs hdd yi kendi pc imde temizledim sıkıntı yok şimdiye kadar Amacım bir firmayı ovmek falan değil ama işini iyi yapıyorsa bize de bunu soylemek düşer konuyla ilgili Üstte ekran görüntüsü paylaşilmiş oraya bakip fikirlerinizi soyleye bilirsiniz

M`stDm`R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece klasör.exe olusturmakla da kalmaz musallat virüsü sürekli güvenlik duvarı uyarısı verdirir, sistem dosyalarını bozar programlar hata vermeye baslar zamanla en sonunda da windows cöker geri getirile bilir bu cokme ama virüs devam ederse takılan her flas belleği mahveder kendim yazma koruması olmasına ragmen 32 lik flasımı bozdugum için bu virüs yüzünden iyi biliyorum bu virüsü :)musallat virüsünü kendi bilgisayrıma bulasıtrdım ve kac kere bulasmıs hdd yi kendi pc imde temizledim sıkıntı yok şimdiye kadar Amacım bir firmayı ovmek falan değil ama işini iyi yapıyorsa bize de bunu soylemek düşer konuyla ilgili Üstte ekran görüntüsü paylaşilmiş oraya bakip fikirlerinizi soyleye bilirsiniz

Yukardaki Resimde Kaç adet virüs bulmuş onu gösteriyor eyvallah Virüs var :) ama Ne tür virüs var Uzantısını merak ettim Win32 ? Trojan mi ? Solucan ? Malware ? Spyware ? Onun için dedim Ayrıntılı şekilde Resim paylaşırsa iyi olur :) SaygılaR !

For3verJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 10465

Arkadaşlar bugun nortonla tarattım OpenCandy virüsünü buldu ama çözemedi, dışladı. Ne yapmamız gerekiyor.

Hocam OpenCandy Buldu ne diyosunuz bu duruma ondan kaynaklanıyo olabilir mi?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
OpenCandy reklam yazılımı online oyun oynuyorsunuz sanırım onlarla yukleniyor genelde sırayla AdwCleaner sonra JunkWare Removal tool sonrada Malwarabytes ile tarata bilirmisin pc yi sonucu buradan yaz bakalım reklam yazılımı oldugu için sanırım Antivirüsler gormemiş denetim masasında aynı isimd olan programlari kaldir c den de dosyalarını silmeyi unutmayın

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Tümüne uygula tıkladığında silmiyormu? D diskinide taratıyormusun?

For3verJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
OpenCandy reklam yazılımı online oyun oynuyorsunuz sanırım onlarla yukleniyor genelde sırayla AdwCleaner sonra JunkWare Removal tool sonrada Malwarabytes ile tarata bilirmisin pc yi sonucu buradan yaz bakalım reklam yazılımı oldugu için sanırım Antivirüsler gormemiş denetim masasında aynı isimd olan programlari kaldir c den de dosyalarını silmeyi unutmayın
Hocam hepsini teker teker yaptım. Opencandy i ben dün kapmışım o dosyayı dün indirmiştim. Eski virüsün etkisinden kurtuldum mu kurtulmadım mı bu konuda hiçbir fikrim yok :) 1 saat geçince anlarız onu da :)

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hocam hepsini teker teker yaptım. Opencandy i ben dün kapmışım o dosyayı dün indirmiştim. Eski virüsün etkisinden kurtuldum mu kurtulmadım mı bu konuda hiçbir fikrim yok :) 1 saat geçince anlarız onu da :)
Virüs temizlendimi peki suan pc nasıl calişiyor donma kasma varmı

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5

For3verJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ondan sonra OpenCandy kalktı ama benim eski sorun halen devam ediyordu. Bir kez daha norton la tarama yaptırdım ve şu şekilde bir sonuç aldım Ekli dosyayı görüntüle 10471

Fotoğraf paylaşıyorum ama gitmiyo sayfaya. Şu şekilde linkten paylaşayım http://i.hizliresim.com/BM2MJG.png

Hocam bundan sonraki ilk sorunda da bunu deneyeceğim.

Düzelmez ise birde BitDefender ile dene istersen 30 günlük deneme sürümü.
http://www.tamindir.com/bitdefender-total-security/
Hocam bundan sonraki ilk sorunda bunu deneyeceğim

Virüs temizlendimi peki suan pc nasıl calişiyor donma kasma varmı
Hocam ondan sonra OpenCandy kalktı ama benim eski sorun halen devam ediyordu. Bir kez daha norton la tarama yaptırdım ve şu şekilde bir sonuç aldım
attachment.php

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hocam ondan sonra OpenCandy kalktı ama benim eski sorun halen devam ediyordu. Bir kez daha norton la tarama yaptırdım ve şu şekilde bir sonuç aldım Ekli dosyayı görüntüle 10471

Fotoğraf paylaşıyorum ama gitmiyo sayfaya. Şu şekilde linkten paylaşayım http://i.hizliresim.com/BM2MJG.png

Hocam bundan sonraki ilk sorunda da bunu deneyeceğim.

Hocam bundan sonraki ilk sorunda bunu deneyeceğim

Hocam ondan sonra OpenCandy kalktı ama benim eski sorun halen devam ediyordu. Bir kez daha norton la tarama yaptırdım ve şu şekilde bir sonuç aldım
attachment.php

Nette gezinirken sayfalar karişikmi cıkıyor yine

For3verJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Evet 2 saat sonra aynı konuma geri döndü bilgisayar. Yine eskisi gibi karışıyor. Yani problem çözülmedi.

http://i.hizliresim.com/5dV27R.png

Bence yedeklerini alip temiz bir format at pc ye temiz bir kurulum yap driverlarını yükle bir tane de normal antivirüs yukle devam et bu sorun sistem dosyalarında bir yerde bulmak için her antivirüsle tarattıgınızda pc de zarar görüyör ilerde yine sıkıntı olacaktır recvovery ile değil normal cd ile yada usb ye boot ederek temiz bir format atın düzlelsin bence daha fazla ugrasmayın

For3verJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence yedeklerini alip temiz bir format at pc ye temiz bir kurulum yap driverlarını yükle bir tane de normal antivirüs yukle devam et bu sorun sistem dosyalarında bir yerde bulmak için her antivirüsle tarattıgınızda pc de zarar görüyör ilerde yine sıkıntı olacaktır recvovery ile değil normal cd ile yada usb ye boot ederek temiz bir format atın düzlelsin bence daha fazla ugrasmayın
Hocam windows 8 kullanıyorum formatı nasıl yapacağız?