Sürekli Hız Kaybı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MxL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MxL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
NETLIMITSIZ Paketi ile 8 MBIT hızını kullanmaktayız. TTNet müşteri hizmetlerini arayıp hızımızı yükseltmeleri için defalarca bildirmemize rağmen desteklemiyor adı altında geçiştirdiler. Ancak bunu savunmak adına bina tesisatını değiştirdik ve tekrar başvurduk 8192 kbps değerine (hakkımız olan) yükselttirdik; sonuç doğal olarak 950 kb/s ile rahatlıkla dosya çekebiliyoruz. Ancak bu günlerde yine hızlarda düşmeler oldu, tekrar 8192 kbps değerine yükseltirseniz seviniriz.

Saygılarımla,
(PM Atamıyorum)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ttnet ile sorunun varsa bosuna yorma kendini düzelmez... basa geleni cekeceksin... bizi bu kartele mahkum edenler utansın...

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ttnet demeyin bana bu aralar,ateşim anında kırka vuruyor:cursing::cursing::cursing:

MxL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok haklısınız, keşke basit kampanyalarına aldanıp taahhüt vermeseydim. Santral numaralarını aradım benimle azarlar bir tonda konuştular;
- "İyi peki hızını arttırıyoruz, peki peki tamam.Ama kesilirse" tarzından. Şimdi söylesek şikayet için şu maile, şu telefona diye aktarır dururlar. Telefonları açan yok çalıyor çalıyor bekliyoruz. Açarsa otomatik band kaydı ile üzerimize kapatıyorlar daha ne diyelim. Paramızla rezil oluyoruz. Kendilerine iyi çay keyifleri..

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:mellow: Merhaba,ben de NETLIMITSIZ 8Mbit'e kadar tarifesini kullanıyorum.Yaklaşık 9 ay oldu fakat şuana kadar hiç kesinti yavaşlama yaşamadım(çok şükür.)Aynı apartmanda olan arkadaşım da aynı tarifeyi kullanıyor fakat onda ara sıra kopmalar oluyor,hız düşmeleri yaşıyor.Fakat ona olmayan sorun da bende oluyor.Hotfile'dan dosya indirirken hız 90 kb/sn yi geçmiyor onda gayet hızlı indiriyor.Anlamış değilim bir yandan ona eziyet edip,bana mı kıyak yapıyorlar yoksa tam tersi mi:rolleyes: