Surat Yapmaya Hakkınız Yok!

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, futbolcularına sert çıktı.

570540_detay.jpg

Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü karşısında alınan 4-2’lik yenilgi teknik direktör
Aykut Kocaman’ı fazlasıyla sinirlendirdi... Sarı-Lacivertliler’in genç çalıştırıcısı 90 dakika boyunca ortaya konan kötü futbolun yanı sıra uzun süre forma giyme şansı bulamayan bazı futbolcuların ortaya koyduğu performanstan dolayı da oldukça büyük hayal kırıklığı yaşadı.

YEDEKLERE TEPKİ
Bunun sonucunda da Kocaman sabah yapılan idmanda talebelerine sert tepki göstererek
uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan idman öncesinde Aykut Kocaman beklentilerin altında kalan yedek futbolcularına tepki göstererek, “Verilen şansı kullanamadınız” dedi.

"MAÇI CİDDİYE ALMADINIZ"
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın özellikle forma şansı bulamadığı için sezon içinde surat yapan futbolcuları ile maçın ardından yaptığı toplantıda, “Bu takımda herkese şans geliyor. Ankaragücü maçında size de geldi. Ancak bunu kullanamadınız. Kimsenin forma bulamadığı için surat yapmaya hakkı yok. Karşılaşmayı ciddiye almadınız. Bir daha bunun yaşanmasını istemiyorum” diyerek Ankaragücü maçında alınan sonuca tepkisini koydu.

Kaynak

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
1 sıfırdan sonra izlemedim skoru daha yeni buradan öğrendim yazık diyorum sadece

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Biz öndeyken de zevk vermiyordu Fener 2 - 0 olsa belki maçı kazanabilirdik ama sadece 3 puanı gelmiş olurdu. Bu yedeklerde iş yok acilen elden çıkarılmalılar... Ama as kadrosu ile Fener bana zevk veriyor her maçımızda 4 atıyoruz ligde galip gelirken..