Superonline upload sorunu

prodirect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Superonline a geçtim. Download hızı testlerde çıkan oranda performans veriyor. Ancak upload öyle değil. Birçok site yasaklıymış gibi tam dosya yüklemeye başlarken ilk 5 saniye hızlı gidiyor sonra uplaod kesiliyor duraklıyor error veriyor. Ben turbobite dosya yüklüyorum. Bazende dosya indiriyorum. Dosya indirirken son sürat iniyor ama 100 mb dosya upload edip turbobit e yükleyemiyoum acaba bu siteler torrentler gibi engelli mi?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bende süperonlıne kulanıyorum mesela hızlıresım e resım yükleyeceğim upload etmiyor resimi ama dropbox hesabıma son sürat upload ediyor.Bu durum nadıren oluyor,

prodirect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VPN ile bağlanıp upload yapmayı denedin mi ?

şu an denedim turbobit e upload yapacaktım. Bir rus ip sini seçtim hma dan. ama upload hızı saniyede 500 kb değil. 60-80 kb arası sürünüyor. ben bu hızı ttnet te zaten alıyordum. Sorun routerdan kaynaklanıyor sanırım. Rotursız kullanılmıyor mu bu modem

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
şu an denedim turbobit e upload yapacaktım. Bir rus ip sini seçtim hma dan. ama upload hızı saniyede 500 kb değil. 60-80 kb arası sürünüyor. ben bu hızı ttnet te zaten alıyordum. Sorun routerdan kaynaklanıyor sanırım. Rotursız kullanılmıyor mu bu modem

Google chrome de Zenmate eklentisi var onu bir dene derim, gayet hızlı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
https://plus.google.com/u/0/photos
resim için bunu kullanıyorum hızlıresim'in adı çıkmış bazı forumlarda o istenmiyor yeni modem iste bağlanı sorunu var de modem ne?bizim ki bu:
koeS-QcZ98KmaxeZ24s-rCZ4MAJl7XV43mQfTKQMfeY=w723-h542-no

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İlginç ben Youtube'a 3.5 Gb lik videoyu 5 - 10 dk arası upload edebiliyorum torrentte de durum böyle hele ki son çıkan torrentlerde fena upload yapıyor. Bu ayki toplam upladım 65 GB oldu AKK den sınıfta kaldım :D Yalnız sizin attığınız resimde ki fiber dönüştürücü ile bende ki farklı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
İlginç ben Youtube'a 3.5 Gb lik videoyu 5 - 10 dk arası upload edebiliyorum torrentte de durum böyle hele ki son çıkan torrentlerde fena upload yapıyor. Bu ayki toplam upladım 65 GB oldu AKK den sınıfta kaldım :D Yalnız sizin attığınız resimde ki fiber dönüştürücü ile bende ki farklı
bizdeki böyle ericsson marka o fiber zımbırtı diğeri huawei hg253s router ve bizim modemi yöneten zatı muhterem der ki:
sorunun sebebi iss bant genişliğini torrentlerde kısmışlar sorunun sebebi bu...​
​

prodirect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sercis geldi sorun modemde olabilir diye değiştirdi ama sonuç yine aynı ekran görüntüleri alıınıp İstanbuldaki network e gönderildi.Bndan sonra 10 tane dosya yükledim turbobit e.Şu an yazmadan önce tekrar deniyeyim dedim sonuç resimlerdeki gibi maalesef. Soru superonline da ttnet hattımı takıyorum yüklüyor ama biliyorsunuz upload hızı çok yavaş ama sonuç olarak yüklüyor superonline donup kalıyor aynı sitelerde

mega.co.nz sitesinde çatır çatır yüklüyor ama turbobit e youtube a letitbit e luckyshare a sıra gelince takılıyor, bazense yüklüyor.

prodirect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağ taraftaki aparat yok bende, sadece modem var aynı modem bendeki ile huawei.

sağ taraftaki aparata ihtiyaç yok mu ben bunu çözemedim. apartman içinden gelen kablo direk modeme bağalanıyor mu?. Bende iki cihazıda birbirine yapıştırdılar. yüksek bir yere de taktılar. Bir gün yanacaklar. ikisinin düğmelerini bulup kapatmam lazı kullanmadığım zaman ama ama adaptör ve ara kablo düğmelerin sütüne gelmiş. kapat kapatabilirsen.

Ben masaüstü kullanıyorum. apartmandan glen kabloyu modeme taksam oluyor mu?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Sağ taraftaki aparat yok bende, sadece modem var aynı modem bendeki ile huawei.
o zaman farklı model o optik kablo girişi yok bizimkinde onu roter olarak koymuşlar optik modem bu :
Fiber.jpg
işaretli beyaz kablo optik kablo o var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sağ taraftaki aparata ihtiyaç yok mu ben bunu çözemedim. apartman içinden gelen kablo direk modeme bağalanıyor mu?. Bende iki cihazıda birbirine yapıştırdılar. yüksek bir yere de taktılar. Bir gün yanacaklar. ikisinin düğmelerini bulup kapatmam lazı kullanmadığım zaman ama ama adaptör ve ara kablo düğmelerin sütüne gelmiş. kapat kapatabilirsen.

Ben masaüstü kullanıyorum. apartmandan glen kabloyu modeme taksam oluyor mu?
o olmadan internet olmaz modemi kapatmana gerek yok 7/24 çalışabilir hiç kullanılmadıklarında bir süre sonra uyku moduna giriyorlar sorun olmaz
Fiber.jpg
bu olmak zorunda.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
esyvazum.jpg

Benim direk gelen kablo modeme takılı. Modem den de bilgisayara, 2. bir aparat yok bende.

NOT: bu arada bende modemi hiç kapamıyorum. Kendi kendisini zaten haftada bir olarak kapatıp açıyormuş, kurmaya gelen arkadaşlar öyle demişti

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakmayın konuyla alakaaiz ama 840 kb up hızı için mbit net kullanıyorsunuz

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benim tarifem 20 ( 25 i görüyor ) mbps download 5-6 mbps upload hızım var.