Superonline torrent sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaRY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yaklaşık 4,5 senedir Superonline (zamanında quiknet'ti) kullanıyorum, son bir iki aya kadar torrent dosyalarında herhangi bir problem yaşamıyordum ama artık torrent'te 50-100kb arası hızlar alıyorum, şanslıysam 300'e çıkıyor bazen.Sağlam bi torrenti indirirken 2,1mb/s hızlardan bu duruma gelince şüphelenmeye başladım, başka böyle bir sıkıntıyla karşılaşan var mı? Çünkü aynı torrent'i uydunet ile çok hızlı bir şekilde çekerken, kendi bağlantımla durum bu şekilde.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İndirme kotanızı aştıysanız olabilir, aşmadığınızdan emin iseniz, müşteri hizmetlerini arayın.0850 222 0 222

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende Süperonline kullanıyorum.
Sağlam bir torrentin 2,7 ile indiğini gördüm.
Bencede kotayı aşmış olabilirsiniz.
Yada başka bir sorun vardır.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yok kotam 17 gb'da daha 100 gb hız alanım var, durum böyle olunca dolduramıyorum zaten.

bolatbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
upload kotasının 50 gb olduğunu belirtmek isterim. benim torrentte her hangi bir sorunum olmuyor kota dolumu dışında:( bu sebeple, büyük ihtimal bağlantı sorunudur...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kullandığınız torrent proğramında bir sorun olabilir.Ayarlarını kontrol edin.
Birde Speedtest de hızınız ne çıkıyor.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
upload kotasının 50 gb olduğunu belirtmek isterim. benim torrentte her hangi bir sorunum olmuyor kota dolumu dışında:( bu sebeple, büyük ihtimal bağlantı sorunudur...
Download'ım da upload'ım da şu an %10 civarında dolu durumda, ikisinde de herhangi bir aşım söz konusu değil, bugün modemi de değiştirttim herhangi bir düzelme olmadı, bu arada biraz araştırma yaptım, benden başka bir çok kullanıcı aynı durumdan şikayetçi, umarım sizlere de uygulanmaya başlanmaz.

Speedtest hızım normal, yalnız torrent bandwith testinde (Glastnost) max. 350 kbps download görünüyor.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Download'ım da upload'ım da şu an %10 civarında dolu durumda, ikisinde de herhangi bir aşım söz konusu değil, bugün modemi de değiştirttim herhangi bir düzelme olmadı, bu arada biraz araştırma yaptım, benden başka bir çok kullanıcı aynı durumdan şikayetçi, umarım sizlere de uygulanmaya başlanmaz.

Speedtest hızım normal, yalnız torrent bandwith testinde (Glastnost) max. 350 kbps download görünüyor.
Böyle bir durumun kimseye uygulanmaması lazım.
Ne yani 20Mb. netiniz olacak.300kB. ile torretten dosya indireceğiz.
Saçmalığın daniskası olur bu.
Ne yapayım böyle fiber neti.

bolatbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Böyle bir durumun kimseye uygulanmaması lazım.
Ne yani 20Mb. netiniz olacak.300kB. ile torretten dosya indireceğiz.
Saçmalığın daniskası olur bu.
Ne yapayım böyle fiber neti.

aynen bende de her hangi bir engelleme, hızda düşme çıkarsa kapatırım neti. 20Mbps internetim olupta, birşeyler inderemedikten sonra napıyım be o interneti... sonuçta nette dolaşırken o kadar hıza ihtiyacım olmuyor ki!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Torrent indirmelere müdahale ediyorlar. yani modeminize ulaşıp kısıtlama yapıyorlar. Ben de aynı durumdan şikayetçiyim 3 aydır aboneyim ilk 2 ay 2.3 mb ile indirirken birden indirmelerim. 100-150 kb ye düştü. Tüm superonline kullanıcılarıda aynı şeyden şikayetci ama arayınca yok öyle birşey diyorlar.