Süperonline saçmalığı -- TTNET yardım lazım

SH0TS?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayın 7sinde süperonline abonesi olmak için başvurduk. 9 unda gittik modemi aldık 12 gün boyunca aktif olmadı. Her aradığımızda yarın arayın dediler. 22sinde geçemeden iptal ettirdik modemi iade ettik. Bugün TTNET 16mbite geçecektik. Süperonline işlem askıda olduğu için geçilemiyormuş. Bu ne saçma iştir ya 1 milyar yatırım yapmışlar güya adam gibi iş becerebildikleri yok!

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Size öyle denk gelmiş sanırım. Ben şahsen başvurduğum gün başvurduktan 2 saat sonra evime ekip geldi modemi kurdu interneti açtı ve gitti. Yani herşey 2 saat sürdü.Süperonline'dan çok ama çok memnunum.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Size öyle denk gelmiş sanırım. Ben şahsen başvurduğum gün başvurduktan 2 saat sonra evime ekip geldi modemi kurdu interneti açtı ve gitti. Yani herşey 2 saat sürdü.Süperonline'dan çok ama çok memnunum.

arkadaşıma katılıyorum başvurdum 3-4 saate geldiler banada kurdular gittiler. Ayrıca ttnetten kat kat iyidir turkcell süperonline hem altyapı hem müşteri hizmetleri olarak.

SH0TS?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben ADSL den bahsediyorum. Fiberde var o kurma olayı. ADSL de yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende ttnet üyesiydim superonline geçmek istedim 14 aralık 2012 tarihinde başvuru yaptım 16 mart 2013 bugün günlerden ve hattım hala aktif olmadı 100 defa en az aradım ama hattım hala aktif olmadı 3 aydır bekliyorum geri dönüş bile yapmıyorlar