Abicim ben demiyorm hiç altyapı yok sadece ikisininde fiber altyapısı yok normal altyapıda hangisi daha faydalı olur onu demeye calıstımSuperonline'nin kendi fiberi alt yapısı sizin orada yoksa yine ttnet alt yapısına kalacaksınız, ttnet alt yapısı yok diyorsun nasıl olacak bu.![]()
Saol abı de fıyat suan da ttnette 60 superonlınede ise 55 uc ay da ucretsızTTNET'te memnun olan pek görmedim. Superonline kaliteli fakat daha pahalı. Size kalmış.
Bence şuan tahahutsüz turknet kullan. Ama dersen ki tt mi superonline mi diye eskiden superonline derdim de artık 2 si de aynı. 2 side müşteriyi kazıklalmaya yönelik çalışıyorlar.Abicim ben demiyorm hiç altyapı yok sadece ikisininde fiber altyapısı yok normal altyapıda hangisi daha faydalı olur onu demeye calıstım
Bence şuan tahahutsüz turknet kullan. Ama dersen ki tt mi superonline mi diye eskiden superonline derdim de artık 2 si de aynı. 2 side müşteriyi kazıklalmaya yönelik çalışıyorlar.
Abicim ben demiyorm hiç altyapı yok sadece ikisininde fiber altyapısı yok normal altyapıda hangisi daha faydalı olur onu demeye calıstım
--- Gönderi Güncellendi ---
Saol abı de fıyat suan da ttnette 60 superonlınede ise 55 uc ay da ucretsız
Turknet'te tahahut yok seni oraya bağlayan birşey yok en büyük avantaj bu ve 2. Avantaj ise 100 mbps ye kadar alt yapın ne kadarsa hız veriyorlar, ve adsl kısmında ttnet ile aynı alt yapıyı kullanıyor.TurkNet interneti ne iyimi güzelmi bizde geçekmi
Tesekkur ederim abicım saolMerhaba, R.burak
Biz 1 yıldır ttnet kullanıyoruz ve şunları biliyoruz Türk Telekomun en fazla upload hızı 2 mb felan bide çok yavaş tabi internet her ayın 20 sinde reset yiyip hızlanıyo bizim internet
Ama ginede SuperOnlineye geçmeni tercih ederim çünkü ttnet çoook yavaş (önceden hızlıydı Türk Telekomlan ortak olunca Türk Telekom ttneti mahvetti türkcell ttnetlen ortak olsaydı herkez ttnet kullanırdı şuan)
Turknet'te tahahut yok seni oraya bağlayan birşey yok en büyük avantaj bu ve 2. Avantaj ise 100 mbps ye kadar alt yapın ne kadarsa hız veriyorlar, ve adsl kısmında ttnet ile aynı alt yapıyı kullanıyor.
Tesekkur ederim abicım saol
Bi deniyelim saolEkli dosyayı görüntüle 16294
Ekli dosyayı görüntüle 16295
Turkcell Superonline fiber almak için sürekli baş vur onlar adsl al dse de...
www.superonline.net bize de adsl alın diyordular ama fiber geldi.
Doru cok kotu ondan bıraktıkta tam emın deiliz superonlineye gecmeye o daha kotuse felan ondan birz kaygılıyzSüperonline tavsiye ederim. TTNet kota gerçekten çok kötü.
Superonline kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bana normalde, 16 mb üzerinden internet vermeleri gerekirken, bugüne kadar 9-10 mb hızı geçemediler. Ayrıca firma çok lakayt. Paket değişikliği istedim. 3 aydır paket değişikliği yapmadılar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Beyler altyapımız yok daha yeni ttneti kapattık superonlıne a gecmeyi dusunuyoruz da tavsıye edermisiniz yoksa tekrardan ttnete mi gecelim.
Superonline kotası daha kötü, Ben normalde 75 AKK üzerinden hizmet alıyorum. Kısa süreli internete girip çıkmaya çok fazla internet gidiyor. 15 gün geçmeden kotayı doldurdunuz diyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bi deniyelim saol
Doru cok kotu ondan bıraktıkta tam emın deiliz superonlineye gecmeye o daha kotuse felan ondan birz kaygılıyz
ttnet sabote ediyor adsl,vdsl değil fiber alıcaksın rahat edeceksin.Superonline kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bana normalde, 16 mb üzerinden internet vermeleri gerekirken, bugüne kadar 9-10 mb hızı geçemediler. Ayrıca firma çok lakayt. Paket değişikliği istedim. 3 aydır paket değişikliği yapmadılar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Superonline kotası daha kötü, Ben normalde 75 AKK üzerinden hizmet alıyorum. Kısa süreli internete girip çıkmaya çok fazla internet gidiyor. 15 gün geçmeden kotayı doldurdunuz diyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.