Superonline Kampanya Önerileri

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Uydunetten bıktım, oldukça yavaş sinir ediyor adamı. Şuan yeni bi arayıştayım.

TTNET kullanmak istemiyorum. Çevremdekiler genelde Superonline'ı önerdiler. Bulunduğum konum itibariyle de çok iyi verim aldıklarından bahsettiler.

Bana 8mbt civarı(bu hız civarı) kesinlikle sınırsız, fiyatı çok fazla olmayacak şekilde bir kampanya önerir misiniz?

Kullanan arkadaşlar aldıkları verimleri ve diğer ayrıntıları yazarlarsa sevinirim.

Aldıktan sonra caz cuz diyip baska baska masraflar cıkmasın da.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Bulunduğun lokasyonda ttnet hızları neyse superonline'nın vereceği hız da o olur. 8 mbit sınırsız adil kullanım kotalı (bugüne kadar hızımı hiç düşürmediler) ilk 4 ay 4 lira sonra 63 lira. Teknik destek konusunda ttnet'den daha iyiler. Sorun olursa bildir onlar telekom ile muhattab oluyorlar ve sorunların çözülmesi daha çabuk oluyor.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bulunduğun lokasyonda ttnet hızları neyse superonline'nın vereceği hız da o olur. 8 mbit sınırsız adil kullanım kotalı (bugüne kadar hızımı hiç düşürmediler) ilk 4 ay 4 lira sonra 63 lira. Teknik destek konusunda ttnet'den daha iyiler. Sorun olursa bildir onlar telekom ile muhattab oluyorlar ve sorunların çözülmesi daha çabuk oluyor.

TTNET 8mbt kadar olan kampanyada hızı 3-4 mbt civarı dolastırıyor bunu kendi gözlerimle gördüm :) Superonline ise 7mbt civarı geziyordu.

akk kac gb dı hocam?

ya arkadas 54.90 ödüyorum dedi de o kampanyayı bulamadım bi türlü :)

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Kota 50 gb ama dediğim gibi kota görmedim bugüne kadar :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu da şuan ki hat değerlerim :)

rfob.png